Nod32,ewido
treba mi pomoć...odnosno ne meni već mojem burazu,dobio je nekakvog crva koji mu prekida internet konekciju,a i piše mu da mu je rad kompa usporen 36%,a internet brzine 46%,s normalnim antivirusom se nemože maknut,a program antivermis na čiju ga komp stranicu stalno spaja košta,POMAGAJTE
Nod32,ewido
A KAJ SAD TI GLEDAS�
avast(on je besplatan)
NOD32,Bit defender,Kaspersky i AVG anti-spyware.
svejedno koji izaberes.
AVG ti je free i stvarno je dobar.
http://www.grisoft.com/doc/downloads...g/us/tpl/tpl01
Avast je isto free, ali meni je propustio neke stvari koje je AVG naravno uhvatio.
http://www.avast.com/eng/avast_4_home.html
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Znam svi su ti dobri,ja imam novi NOD32 i mogu reć da je odličan,buraz mi ima AVG međutim nije ga dugo updejtao i sad kad pokuša nemože,a avast mu također neće instalirat(vjerojatno ga crv blokira???),ja mu kažem da bi mu sad bilo najpametnije reinstalirat windowse
a čuj... formatiranje diska i ponovno stavljanje windowsa uvijek je najbolja opcija za rješavanje crva, virusa, trojana i sl sraja. ali isto tako to je i zadnja opcija. prvo isprobaj sve otale varijante. ako baš ništa ne upali onda format c:
meni je formatiranje prava noćna mora. kad pomislim da bi morala ponovno sve instaliravati, porihtavati ... a da ne pričam o podacima koje bi trebala najprije negdje sigurno pohraniti na dvd-e... ufff.. već se sva znojim![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Ja skinuo AVG, traži me nekakav kod.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
traži te serial key koji bi aktivirao pro verziju, trenutno imaš mjesec dana otvorene sve mogučnosti, tj. upravo tu pro verziju, a ako ne uneseš nikakav serial, pro verzija se prebacuje u home, i limitiraju se neke opcije, tebi kao običnom home useru nepotrebne. već sam pisao o tome u #Preporuka za AV SW.
Ne želi ići dalje dok ne ukucam kod. Imam opcije BACK, NEXT (koje neće prihvatiti bez koda) i EXIT.
Ako stisnem EXIT, uopće ga neće instalirati.
U Mobisu!
onda si skinuo neku drugu, ne free verziju.
ja imam punu verziju NOD32
Pogrešnu verziju AVG-a skinuh. Sad sam skinuo Trial verziju i program je stvarno super!!! Pronšao je u kompu cca 15 trojanaca i 20 još nekih crvića koji su pobjegli Xsoftu.
Ovaj program stvarno treba imati. Puni svakako, ali ako nakon ove Trial verzije nakon 30 dana ipak ostaje većina od ovoga programa, kao što kaže Zero, onda ne bum niš mjenjal.
U Mobisu!
da,i aj sam ga imao dobar je
Bookmarks