mozda neki zapinje o nesto.
meni isto zna zujat jako kad uplaim komp ali kad se sistem podigne prestane.
nisam skuzio de coega je to, mozda pocne na najv ecim okretajima pa kad se sistem digne se smanji.
bok,
imam problem u kučištu, radi se o thermatlake Xaser III - koji ima 7 ventilatora , one naranđaste boje. sad neki dan mi je počeo jedan od njih jako glasno zujati kada upalim komp, sve sam usisao prašinu ali ne pomaže
kako saznati koji ventilator zuji toliko ?
hvala
mozda neki zapinje o nesto.
meni isto zna zujat jako kad uplaim komp ali kad se sistem podigne prestane.
nisam skuzio de coega je to, mozda pocne na najv ecim okretajima pa kad se sistem digne se smanji.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Otvori kućište i svaki vent posebno primi (onak rukom) da ga zaustaviš i tako ćeš saznati u kojem je probelm. Pazi samo da ne primaš za strujne konektore, nego baš ga uhvati za krilca, to mu neće ništa škoditi, čim ga pustiš opet će se vrititi... i da, ne moraš se bojati, nebu ti prste ozljedil..Izvorno postao Chief_Wolfinjo
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
ok. probat ću to napravit.
tnx
E to nisam znao, uvijek sam se bojao tih ventilatora da mi slučajno ne odreže prst.Izvorno postao whiteboy
haha odrezat ti ga nece, al ja sam slucajno gurnuo prst u moj zalman i dobro me opizdio, poznalo se
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
M samo hrabro, niš nebu!![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pritisni ga prstom po sredini ukoliko nije oklopljeno plastikom, pa ga tako zaustavi, ja isto baš ne volim to zaustavljati prstom na nepoznatom ventu, jer kao što je killa rekao, zalmani su živahni i na 5-7v, a kamoli na 12...
ventilator gubi svoju os rotiranja, pa dolazi do zujanja, događa se radi prašine, sloj prašine se stvrdne ispod njega i dolazi do zujanja, njemu je dovoljno da 1mm se nagne i dolazi do buke...![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Treba kad nades otvorit vent (maknut krilca) i ono unutra ocistit i pospricat WD-om...tak sam davno negdje citaoili jednostavno odes kupit novi vent za 25kn
![]()
No, jesi probao štogod? Javi.Izvorno postao Chief_Wolfinjo
Bookmarks