Ima li neka posebna caka oko spajanja N6280 i kompa? Stalno mi pise mob not found ili not connected! Kabel je original. PC Suite je isto plus upgrade sa nokia stranica i driver isto tako! Gdje je greška?????
Ima li neka posebna caka oko spajanja N6280 i kompa? Stalno mi pise mob not found ili not connected! Kabel je original. PC Suite je isto plus upgrade sa nokia stranica i driver isto tako! Gdje je greška?????
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
probaj prkopćati na drugi usb port a ako nedela ni tada onda ti je kabal u banani
Kabel je originalni CA-53! Otvori se PC Suite i izbaci izbornik i napiše da nije konektiran! Kao externi stick preko kabla ga prepozna. Znači da ipak kabel radi!
Imao sam isti problem,isto upgrade preko neta na najnoviji PC Suite,nije ga kužio kao phone,nego samo kao Removable Disk. Najbolje bi ti bilo da deinstaliraš cijeli PC Suite (znači program i sve njegove drivere),sa nokia.com skineš PC Suite Cleaner kojim ćeš počistiti sve preostale fileove i unose u Registry-ju. Kada si tako počistio sve,samo nanovo instaliraš novi PC Suite i sve bi trebalo raditi normalno. Ja sam probavao svašta,jer mi se nije dalo sve reinstalirat,ali na kraju sam ipak morao.
Našao sam na Nokia.hr stranicama neke dodatke za drivere za mob preko BT IC i kabel. MOže li se pojačati zvuk unutri u mobu, nešto slično kao na motorolama. Čini mi se da se ringtonovi malo slabo čuju!
Bookmarks