Molim Vas ako minetko može reći u čemu je problem mobitel nemogu upaliti a ne reagira kad uključim punjač!
Radi se o Sony Ericson t230!
Unaprijed hvala, pomozite!
Molim Vas ako minetko može reći u čemu je problem mobitel nemogu upaliti a ne reagira kad uključim punjač!
Radi se o Sony Ericson t230!
Unaprijed hvala, pomozite!
Mozda ti se baterija skroz ispraznila, ostavi ga na punjacu ukljucenog jedno 20min pa onda vidi![]()
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
Meni se to često znalo događati s mobačima koji su duuugooo stajali u ladici, a zadnje s T290i. Sve takve poteškoće sam riješavao spajanjem baterije na drugi ispravljač (tj. onaj jeftini adapter koji ima podešavanje od 3 - 12V) naravno pazeći na polaritet i voltažu. Tak sam bateriju punio par minuta, a nakon toga ju puknuo u mob i punjenje krene bez pol frke.
...zaboravio spomenut....
Ak imaš ili možeš posudit od nekog univerzalni instrument da si izmjeriš napon baterije. Baterije koje dugo stoje se znaju ispraznit full do kraja pa ih mobači često neće niti početi puniti.
Zadnji uredio avaya : 09-12-2006 u 01:29
Da, kad baterija dugo stoji, nekad se zna desiti da se malo "umrtvi". U tom slucaju pomaze kratko spajanje (2-3 sekunde bi trebalo biti dovoljno) na nesto visi napon od nazivnog (npr. ako ti je baterija 3.6V, spojis npr. na 4.5V). Tako je "ozivis", pa onda mozes dalje puniti na standardni nacin.
Bookmarks