Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Simens s65 - POZDRAV od novaka

Pozdrav ljudi.

Evo slucajno naletio na ovaj forum.
    Kupio sam neki dan S65 posto mislim da je to jedini mob koji jos vrijedi. CX65 imam vise od 2 god, a S mi je nekako drazi :-))

Pa Vas molim da me malo uputite u mob.
    1. Htio bi Siemens Desktop Theme editor - zanima me dali ima koja bolja verzija, ja imam 1.1. mislim i tamo ima dosta stvari undefined a imam osjecaj da kad napravim shemu da fale ako ih ne ukljucim. Pa ako postoji bolja verzija di se moze skinuti.

2. CX mi ima veziju 43, dal postoji novija za njega? A S verziju 50. Dal ima mozda novija za njega?

3. Preko Mobile Phone menagera ili preko Phone explorera ne mogu kopirat fileove niti na komp niti na mob. Brisat direktorije i fileove mogu. Imam COM poort cabel.
    Nisam isao skidati najnoviju verziju Mobile Phone Managera, dal je mozda u tome stvar?

4. Dal je moguce na S-u iskljuciti onu tipku za Wap?

5. Dal postoji mozda kakav program da mogu preko Blue Tutha upravljati sa BS player ili Winampom?

Evo to bi za sad bilo to. Stvarno nemam vremena da idem sad cijeli forum procitat sve sto pise pa vas molim ako netko ima dobre linkove, programe, ili mozda nekakve skrivene opcije da napise.

Cujemo se.
    Hvala u naprijed

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kao prvo pozdrav i tebi i dobro nam došao na forum, ali moram te upozoriti na par stvari.
    1. Pravilo je na forumu, jedno tema-jedna pitanje. Ni u kom slučaju, ovako kako si ti napravio, jedna tema-hrpa pitanja. Da ti sad počnemo odgovarati, nakon nekoliko odgovora više se nebi znalo tko odgovara na koje pitanje. Ubuduće, molim te, jedna tema-jedno pitanje. Ako imaš 10 pitanja (smislenih, naravno) otvori 10 tema.
    2. pravilo je i da prvo potražiš na forumu da li postoji tema koja te zanima kako se nebi teme duplicirale i da ne raspravljamo o istoj stvari na dva ili čak više mjesta.
    3. shvati da isto kako je tebi tvoje vrijeme dragocjeno i drugi isto tako cijene svoje vrijeme i ne očekuj da netko umjesto tebe radi ono što možeš i sam napraviti. (pogledati stare teme, koristiti Search i sl.) Forum je dovoljno pregledan, pogotovo ovaj dio, da se bez većih problema može doći do većine informacija koje tebe zanimaju.

Za ovaj prvi puta, da ti ipak kao novom pomognem, uputit ću te na temu Korisni linkovi za Siemense u Siemens-Ostalo, zatim ću ti isto tako preporučiti da pogledaš teme koje su zalijepljene (sticky) na početku svakog podforuma. Radi se o temama koje su zanimljve pa se tu nalaze da se ne izgube.
    i za kraj da se vratim na tvoja pitanja.
    1. ne znam, nakon verzije 1.1 nisam provjeravao da li postoji novija
    2. postoji v.50 možeš ju skinuti sa www.siemensmania.cz, potrebna je registracija.
    3. pokušaj koristiti neki drugi program, više puta su spomenuti na forumu, samo malo potraži.
    4. trebalo bi provjeriti da li postoji patch za to, bez patchanja ne vjerujem da se može.
    5. Ne, to postoji samo za Symbian. Java jednostavno nije dovoljno moćna za tako nešto.

I za kraj, nadam se da smo se razumjeli.
    Ujedno molim ostale članove, da se suzdrže od nepotrebnih komentara i da damo priliku novom članu da shvati kako forum funkcionira.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Siemens S65, SE P900, Sam
    Operater
    (s)eronet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo i ja ću se nadovezati pošto imam S65.
    Pod 2. Imaš verziju 58 na siemensmania
    3. Nabavi USB kabel pa će ti se otvoriti nove mogućnosti oko ovoga moba. Po mogućnosti DCA-510.
    4. Imaš mali programčić DSE (direct softkey editor). On ti može to odraditi, kao i sve ostale tipke. Mijenjaš sve po želji.
    Pozdrav

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove