Pozdrav ljudi.
Evo slucajno naletio na ovaj forum.
Kupio sam neki dan S65 posto mislim da je to jedini mob koji jos vrijedi. CX65 imam vise od 2 god, a S mi je nekako drazi :-))
Pa Vas molim da me malo uputite u mob.
1. Htio bi Siemens Desktop Theme editor - zanima me dali ima koja bolja verzija, ja imam 1.1. mislim i tamo ima dosta stvari undefined a imam osjecaj da kad napravim shemu da fale ako ih ne ukljucim. Pa ako postoji bolja verzija di se moze skinuti.
2. CX mi ima veziju 43, dal postoji novija za njega? A S verziju 50. Dal ima mozda novija za njega?
3. Preko Mobile Phone menagera ili preko Phone explorera ne mogu kopirat fileove niti na komp niti na mob. Brisat direktorije i fileove mogu. Imam COM poort cabel.
Nisam isao skidati najnoviju verziju Mobile Phone Managera, dal je mozda u tome stvar?
4. Dal je moguce na S-u iskljuciti onu tipku za Wap?
5. Dal postoji mozda kakav program da mogu preko Blue Tutha upravljati sa BS player ili Winampom?
Evo to bi za sad bilo to. Stvarno nemam vremena da idem sad cijeli forum procitat sve sto pise pa vas molim ako netko ima dobre linkove, programe, ili mozda nekakve skrivene opcije da napise.
Cujemo se.
Hvala u naprijed

Odgovori uz citat

Bookmarks