Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Savjeti za odabir mobitela!

Ima par modela koji me interesiraju, pa bi volio čuti savjete od vas koji da kupim!

Nokia N73 - vip - 3991 kn, mobis - 4.495 kn, jeli ima gdje jeftinije?

Nokia N91 - mobis 4.699 kn, malo skup, imali nade da bude u vip-u ili negdje drugo, pa da bude malo manja cijena kao što je slučaj sa svim nokia modelima u vip-u?

Nokia 7390 - vip - cijena nepoznata (valjda 3.200 kn, izlazi oko Božića)

Samsung D900 - vip - 3.000 kn

Sony Ericsson -
    w950 (4700 kn, kada inače izlazi) ili
    w850 (3.300 kn) ili
    k800 (3.000 kn)?

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kupi si onaj koji je najskuplji ne budeš pogriješio!!!

Ma šalu na stranu!
    Svaki od modela ima neku svoju posebnost po kojoj se razlikuje od onoga drugoga , e sada zavisi šta tebi treba i šta te najviše interesuje.
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Motorola V1075
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni se jako sviđa nokia 7390 iako je to više ženski mob ali nema veze...ima ljepi dizajn,unutarnji zaslon od 16 milijuna boja i vanjski 262144 boje,3-megapixel kameru,3G i video pozive i FM radio..imaš ga i u crnoj boji(pa znam da ga nečeš uzet u pinky)...ovako je još dobra N73,w850 i w950...moja preporuka za ovu njoku 7390

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da biram od ovi bi uzeo N73
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pitanje je što ti želiš i očekuješ od mobitela...
    Ove Nokije N73 i N91 su symb ko i W950 dok su ostali "dummy"... sve to ovisi da li želiš imati symb ili obični mob ili walkman mob...

Evo malih prednosti i nedostataka mobitela:
    N73:
    + symbian, 3Mpx kamera sa AF, veliki displey, stereo zvučnici, 3G, dobra baterija...
    - dimenzije, težina, symb je obično sporiji od normalnog moba

N91:
    + symbian, 4GB interne memorije, izlaz za obične slušalice
    - dimenzije, ekran manje rezolucije (176x208 pix), baterija, nema utor za memo kartice, 2Mpx kamera, bez blica i AF_a

SE K800:
    + izvrsna kamera 3Mpx sa AF,xenon blic stabilan soft, 3G, baterija...
    - rezolucija videa, dizajn, dimenzije, ima joystick (to bi moglo biti problematično)...

W850:
    + walkman soft, memo kartica od 1GB se dobije s njim, 3G, veliki displey, dobra baterija
    - dizajn, pošto je klizni moguće klimanje i flat kabel, 2Mpx kamera bez AF_a, težina

W950:
    + symbian, 4GB interne memorije, 3G
    - nema kameru, nema utor za memo kartice, dizmenzije

D900:
    + dobar displey, dimenzije, atraktivan dizajn, težina, 3Mpx kamera sa AF_om, 60MB interne memorije
    - pošto je klizni može otići flat kabel i možda se rasklima, nema radio i infracrveno

7390:
    + 3Mpx kamera sa AF_om, veliki displey, 3G, dobar soft
    - baterija, težina...

Ako ti netreba symbian (ako ga ne želiš), ja bi onda preporučio ili K800 ili D900, samo ovisi dal ti je potrebna jako dobra kamera i blic na mobu, ili kameru koristiš samo "onako"...
    Ako baš želiš dobru kameru na mobu onda K800, a ako nije toliko bitna onda D900...
    ja bi se odlučio u tom slučaju za D900...

Ako želiš symbian, onda definitivno N73...
    Na tebi je da odlučiš što ti treba i što želiš od moba...

@vuki: čovjek nije pitao za N73 music edition, koje još nema kod nas, a cijena će joj biti iznad ovih mobova u usporedbi...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je ova nokia N73 sjajna ali mi je previse para to dati za mob, ne bi nikad dao tu lovu za mob tako da ova varijanta otpada...
    Sto se tice sony ericssona, svakako preporucam k800 jer ga i sam imam, a za ove ostale modele w850 mi se nekako cini jos najbolja opcija ako ti je vaznija muzika od kamere, takoder ova dva moba imaju dosta slicnosti tako da sam odluci...
    Nekako me sve vise privlaci ovaj W950... :bunny:
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prvo vam hvala na odgovorima i pomoći. Dosta sam razmišljao i mislim da ću uzeti Nokiu N73, iako mi još dosta odgovaraju i sviđaju Samsung D900 i SE w850, ali mislim da je N73 pravi izbor iako je cijena dosta velika.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Bodovi
    13.279
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.279, Nivo: 27
    Bodovi: 13.279, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao The Dragon
    Prvo vam hvala na odgovorima i pomoći. Dosta sam razmišljao i mislim da ću uzeti Nokiu N73, iako mi još dosta odgovaraju i sviđaju Samsung D900 i SE w850, ali mislim da je N73 pravi izbor iako je cijena dosta velika.
    Pa i nije vise tako skupa nokia n73, nove u oglasnicima su oko 2800kn sto je 400kn skuplje od k800 ili 600kn od D900. Jedino sto n73 nikad nebih uzimao bez garancije, dosta cest slucaj je otpadanje joystica koji navodno mozes i sam zaljepiti , ali bolje nemoj na to racunati. D900 ce uskoro imati svaka druga osoba zbog svojeg omjera ulozeno/dobiveno, a to npr. meni dosta smeta. Tu je jos i flat kabel. Prodavaci samsunga tvrde da D500 i D600 nisu pravi samsung mobiteli posto se cesto kvare i da je samsung sada izbacio D900 koji je potpuno pouzdan, ali iskreno sumnjam u to. K800 mi se cini odlicnim mobitelom, ali software mu je vec nekako star, nema bas nesto inovativno kao oni screensaveri koji se mjenjaju ovisno o vremenu na D900. Sto se tice N73, to je vec sve poznato symbian, 3.2mpix kamera sa AF.... jedino eto taj joystic i nedostatak wifi-a kod symbiana nove generacije su sitni nedostaci. N91, zasto to uopce gledas?

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico
    Pitanje je što ti želiš i očekuješ od mobitela...
    Ove Nokije N73 i N91 su symb ko i W950 dok su ostali "dummy"... sve to ovisi da li želiš imati symb ili obični mob ili walkman mob...

Evo malih prednosti i nedostataka mobitela:
    N73:
    + symbian, 3Mpx kamera sa AF, veliki displey, stereo zvučnici, 3G, dobra baterija...
    - dimenzije, težina, symb je obično sporiji od normalnog moba

N91:
    + symbian, 4GB interne memorije, izlaz za obične slušalice
    - dimenzije, ekran manje rezolucije (176x208 pix), baterija, nema utor za memo kartice, 2Mpx kamera, bez blica i AF_a

SE K800:
    + izvrsna kamera 3Mpx sa AF,xenon blic stabilan soft, 3G, baterija...
    - rezolucija videa, dizajn, dimenzije, ima joystick (to bi moglo biti problematično)...

W850:
    + walkman soft, memo kartica od 1GB se dobije s njim, 3G, veliki displey, dobra baterija
    - dizajn, pošto je klizni moguće klimanje i flat kabel, 2Mpx kamera bez AF_a, težina

W950:
    + symbian, 4GB interne memorije, 3G
    - nema kameru, nema utor za memo kartice, dizmenzije

D900:
    + dobar displey, dimenzije, atraktivan dizajn, težina, 3Mpx kamera sa AF_om, 60MB interne memorije
    - pošto je klizni može otići flat kabel i možda se rasklima, nema radio i infracrveno

7390:
    + 3Mpx kamera sa AF_om, veliki displey, 3G, dobar soft
    - baterija, težina...

Ako ti netreba symbian (ako ga ne želiš), ja bi onda preporučio ili K800 ili D900, samo ovisi dal ti je potrebna jako dobra kamera i blic na mobu, ili kameru koristiš samo "onako"...
    Ako baš želiš dobru kameru na mobu onda K800, a ako nije toliko bitna onda D900...
    ja bi se odlučio u tom slučaju za D900...

Ako želiš symbian, onda definitivno N73...
    Na tebi je da odlučiš što ti treba i što želiš od moba...

@vuki: čovjek nije pitao za N73 music edition, koje još nema kod nas, a cijena će joj biti iznad ovih mobova u usporedbi...
    mislim nije mi nikako jasno kako ti možeš staviti - na k800 i w850 :dizajn..a ne na 7390 ženski ili na n91,koji je katastrofa,to je dosta subjektivno i to ne možeš staviti po dmanu uređaja,jer meni je dizajn od k800 fenomenalan!
    ali ipak ga neću staviti pod prednosti uređaja+stick na k800 problematičan,a šta je sa n73,di stick ne da šteka nego ispada van?imaj ujednačeni kriterij za sve

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smogovac
    mislim nije mi nikako jasno kako ti možeš staviti - na k800 i w850 :dizajn..a ne na 7390 ženski ili na n91,koji je katastrofa,to je dosta subjektivno i to ne možeš staviti po dmanu uređaja,jer meni je dizajn od k800 fenomenalan!
    ali ipak ga neću staviti pod prednosti uređaja+stick na k800 problematičan,a šta je sa n73,di stick ne da šteka nego ispada van?imaj ujednačeni kriterij za sve
    imaš pravo Smog... my bad... dizajn je subjektivan i možda sam to trebao napomenuti, ali sam zaboravio...
    Meni osobno k800 i W850 i nisu dizajnerski najbolje riješeni...
    A koliko sam čito, stvar sa joystickom je slična i na K800 i na N73... nekima se kvari nekama ne... Tako da je taj joystick najbolje nekako izbjeć...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove