prva rijec da cujem da nekom poruke stekaju, pogotovo na W810. probaj firmware update, mozda pomogne. ili je greska nesto u mrezi ili je greska u mobu. isprobaj update, stavi neku drugu karticu i ako i onda nece, nosi ga na servis
u biti i oće i neće, 2 ili 3 puta mi se u zadnjih nekoliko dana dogodilo da mi ne želi poslat poruku(napiše da slanje nije uspjelo).
Probam opet, ništa. Pustim ga nekoliko sati i sve je u redu. Prije nikad nisam imao slične probleme.
mobitel je kupljen u 6.mjesecu, garancije nema, nisam nadograđivao softver(strah me da ne sjebem mob).
Da li da probam softver promijenit ako mi se to nastavi događat? Ideje?
prva rijec da cujem da nekom poruke stekaju, pogotovo na W810. probaj firmware update, mozda pomogne. ili je greska nesto u mrezi ili je greska u mobu. isprobaj update, stavi neku drugu karticu i ako i onda nece, nosi ga na servis
iPhone 5s 16 GB
zašto si siguran da je problem u mobitelu, a ne u mreži?Izvorno postao mobo
ja bih se prije kladila na neki problem u mreži, pogotovo zato što se taj problem ne javlja stalno, već se to dogodilo samo 2-3 puta...
i meni se tu i tamo dogodi da neće poslat poruku, ali ja mislim da je za to kriva mreža.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Vjerovatno je rijec u mrezi a tek onda u mobu sto je sasvim malena vjerovatnost...
SAVJET: napravi master reset i nakon toga vrati sve postavke...
ako ni to ne pomogne, zovi SZK(sluzba za korisnike)...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ne vjerujem da je u mreži problem jer sam uspio poslati poruku sa moba od starog, a i mogu zvati.
Probat ću firmware stavit novi ako mi se ponovo to bude događalo.
Da li postoji mogućnost da s*ebem mob SEUS-om?
Kakav ti je signal? Mozda nesto ne valja sa antenom?Izvorno postao mobo
A mozda i ne, ako mozes zvati... Tko zna.
Da, ali AFAIK u tom slucaju samo ponovo pokrenes SEUS i flashanje. Naime SEUS-om flashas samo jedan dio firmwarea a ne cijeli, tako da mozes s*ebat mob tako da se npr. ne da vise upaliti, ali ne toliko da se ne da vise flashati. AFAIK.Izvorno postao mobo
Bookmarks