ja iskreno nemam tih problema... mada i ne gledam to bas cesto... jer nemam zvuka na youtube.com!!!
Naime već nekih dva tjedna imam problem s Youtubeom jer je užasno spor. Klipove nije moguće gledati odmah nego vrlo često stisnem Pause, dok ne skine sve, pa tek onda pogledam. Stalno zastajkuje, čak i s klipovima koje dosta često gledam ili slušam.
Nekada mi se zna dogoditi da se prijenos jednostavno zaustavi. Router uopće ne trepće što znači da ne skida, a klip se zaustavi i ništa više ne mogu učiniti.
Tako je većinom preko dana. Recimo, oko 5 ili 6 ujutro sve radi savršeno.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ja iskreno nemam tih problema... mada i ne gledam to bas cesto... jer nemam zvuka na youtube.com!!!
###1410989180026
Meni se to isto zna ponekad dogoditi...ali ako mi je konekcija dosta dugo uključena...pa onda samo ugasim i upalim router i onda je sve ok...ubrza se veza i dobro je...
meni to zna biti, ali rijetko.. obično ide normalno
da znalo mi se dogadat zadnjih dana, ali sad sve radi dobro, mom braticu je stekalo kad je imao ukljucen winamp
There are no shortcuts in evolution.
Meni steka vec nekih 2 mjeseca tako i onda se tolko iznerviram da izadem...prije je glatko islo...
Nisam primjetio da mi sporije ide...mada je ovima što su na t-comovom max adslu,normalno,konekcija brža od nekih jer je u t-coma osnovna brzina 2mbps...tj. brža nego u većine ISP-ova...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks