Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 10 od 10

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nokia N70(used) vs. k750i (new)

postovani korisnici , ovdje sam novi ,poslan na preporuku prijatelja te imam moždane konflikte te tražim stručnu pomoć oko odabira..

nokia n70 (lik je nudi za 1000kn staru cca 6 mjeseci) ima samo razgovore na njoj, i par poruka... kaze da mu je komplicirana (covjek je u godinama)

ili da kupim simpa paket k750i za 1300kn novi i dobim godinu dana garanciju,prodam broj (jer vec imam postojeci ugovor o pretplati jos godinu dana)...

... i onda kaj da uzmem ? ili imate neku trecu soluciju u tom rangu cijena

hvala unaprijed

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    6030
    Operater
    sve
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dnx

postovani korisnici , ovdje sam novi ,poslan na preporuku prijatelja te imam moždane konflikte te tražim stručnu pomoć oko odabira..

nokia n70 (lik je nudi za 1000kn staru cca 6 mjeseci) ima samo razgovore na njoj, i par poruka... kaze da mu je komplicirana (covjek je u godinama)

ili da kupim simpa paket k750i za 1300kn novi i dobim godinu dana garanciju,prodam broj (jer vec imam postojeci ugovor o pretplati jos godinu dana)...

... i onda kaj da uzmem ? ili imate neku trecu soluciju u tom rangu cijena

hvala unaprijed
    n70 je daleko bolji fon (osim kamere koja ide u prilog k750i), ako ti nije problem to shto ima symbian (glavni razlog zashto je "kompliciran"), biti chesh jako iznenadjen svim tim silnim moguchnostima koje nudi "naj"soft za fonove

inache, rabljeni n70 je u oglasnicima od 1500 do 1700 ili 1800... tako da ti sama cijena kazhe "koj je bolji", a to kaj chovjek prodaje za 1000 provjeri josh jednom, jer moguche da je fon shkart (makar ga je koristio chovjek u godinama)....

uglavnom n70 k750i
    One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Aug 2006
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i mnei je cijena od 1000kn malo sumnjiva
    ali ta dva mobitela uopce nisu za usporedbu

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako je N70 potpuno ispravan i još za te novce, onda bez razmišljanja N70...
    K750 je odbra ponuda, ali od N70 je jedino bolji u oplgedu dimenzija i težine i ima bolju kameru zbog AF_a ali i N70 ima isto dobru kameru...

Ja bi an tvom mjestu prije kupnje isprobao N70, pa ako sve radi, onda definitivno uzeo nju...
    Makar je cijena malo sumnjiva, može biti da se taj čovjek an erazumije u mobove pa ga se želi što prije riješiti...

BTW: ovo bi moglo i u usporedbe...
    A o usporedbi N70 vs K750 se već pričalo...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imao sam ga u rukama, N70
    sve je odlično jedino je maskica malo ogrebana ali nezamjetno.... mobi je teoretski ko novi osim malo prasine među tipkama...

inace ga htel prodati za puno vise ali posta sam mu poznanik i covjek ima novaca i misli si kupiti neki drugi...mislim da je to ok...ako bi ga i uzeo.... se moze gdje naruciti CRNA orginal maska.... jer koliko cujem u RH nema, stoga moram preko austrije ?!

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se tiče crne maske na N70, pročitaj malo ovu temu... u njoj se govori dosta o tome... pa onda tamo nastavi diskusiju oko crne maske...

Ako je mob u takvom stanju ko što si ga opisao, onda bi na tvom mjestu definitivno kupio N70
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    6030
    Operater
    sve
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dnx
    imao sam ga u rukama, N70
    sve je odlično jedino je maskica malo ogrebana ali nezamjetno.... mobi je teoretski ko novi osim malo prasine među tipkama...

inace ga htel prodati za puno vise ali posta sam mu poznanik i covjek ima novaca i misli si kupiti neki drugi...mislim da je to ok...ako bi ga i uzeo.... se moze gdje naruciti CRNA orginal maska.... jer koliko cujem u RH nema, stoga moram preko austrije ?!
    ako je tako kako kazhesh, uzmi n70... na kraju svega, ako ti se mob ne dopada, prodash ga i uzmesh k750i, i josh imash za memorijsku karticu
    One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...

Zatvorena tema

Slične teme

1. Download uputstava za Nokia telefone
    By Downloader in forum Nokia
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-12-2004, 11:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove