Dobro pitanje...
I mene to zanima... koliko vidim to se nemože, tj da odeš u galeriju i stisneš send... neznam dal je tko probao možda sa mobyexplorerom?![]()
Kako mogu poslati neki program ili igru preko BT-a na neki drugi mob, ako ne mogu ima li neki program za to??
EDIT: Zanima me jos kako da instaliram Mobyexplorer preko jad file kako pise u
uputama. Meni samo prijavi nepravilnu aplikaciju i da ju obriše.
Zadnji uredio dakinho : 06-12-2006 u 01:10
Dobro pitanje...
I mene to zanima... koliko vidim to se nemože, tj da odeš u galeriju i stisneš send... neznam dal je tko probao možda sa mobyexplorerom?![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Preko WAP pretraživača u telefonu idi na ovaj link http://wap.bermin.net/ i izaberi Download MobyExplorer pa će pokrenut instalaciju programa (veličina cca.114kB).Izvorno postao dakinho
I nakon instalacije
Nokia Series 40 phones:
-----------------------
Go to MobyExplorer->Options->Application access->Phone access
Select Internet Access and set the access permissions to "Session" or "Ask Always".
Select Read User Data and set the access permissions to "Session" or "Ask Always".
Select Write User Data and set the access permissions to "Session" or "Ask Always".
Moby Explorer uredno ne registrira .jar datoteke, pa toliko o slanju toga
EDIT: Probao sam još jednu foru, da napravim multiple selection u galeriji pa da odaberem više fileova i da ih sve pošaljem BT-om, ali neće opet jer mi kaže da je poslao jedan file, a da je aplikaciju izostavio. Funny thing really!!!
Zadnji uredio T-Maca : 06-12-2006 u 10:52
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Onda vam ostaje samo još jedna opcija - nabaviti Symbian OS mobitel.Tamo nema problema.
Da to je univerzalno rijesenje za sve probleme sa S40 softveromAli postoji razlog zasto ovi ljudi ne trebaju Symbian.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks