Što se tiće noćnih slika ni jedan mob se ne moze usporedivati sa SE k750/800, barem iz mog iskustva. Imao sam n6280 koja je po danu radila fotke skoro ko k800, a po noći je to bila katastrofa.
imam vec dosta ovaj mobitel i nikako mi nije jasno zasto mu je kamera ovako jadna kad slikajem po noci prijatelj ima K750i i razlika nebo i zemlja izmedu mojih injegovih slika da li je samo meni tako sugava ili je svima na nokiama N80??![]()
Što se tiće noćnih slika ni jedan mob se ne moze usporedivati sa SE k750/800, barem iz mog iskustva. Imao sam n6280 koja je po danu radila fotke skoro ko k800, a po noći je to bila katastrofa.
PREDATOR
ja imam N70 i kad slikam u nekom prostoru onda su mi slike puno zamračenije nego kad sam slikao sa K700i, stvarno jadno od nokie![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Ja mislim da je stvar u tome što K750 ima AF, dok ga N80 nema i to mu je veliki nedostatak... Ali mislim da bi N73 trebao davati puno bolje fotke po noći...Izvorno postao vedran/st
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
na n80 na shooting mode imas night portrait,i flash ostavis na red eye reduction..blic malo dulje svetli pa je slika malo osvetljenija pa malo bolje izgleda....nije puno,al se osjeti...
AF nema veze s noćnim slikanjem, on bolje izoštri sliku a ne posvijetli je. Bitan je senzor za noćno slikanje( night mode), on hvata svijetlo u noćnim uvjetima, i bljeskalica koja je kod SE puno bolja nego kod drugih mobitela. Sve Nokie koje sam do sada imao davale su katastrofalne slike po noći za razliku od SE.Izvorno postao Ico
PREDATOR
1. Naslov teme ti je kriv, i zbog toga bi trebalo ić u smeće (kad ćemo strogo gledat) Trebaš napisati u temi uz što je vezano jer ovakvih tema ima previše na forumu
2. Nemoguće je bilo koju sliku na bilo kojem mobu popravit, niti jedan softver to nemože popravit niti firmvare. SLike po mraku su svima lošije tako i na k750 jedino je malo bolja od drugih zbog xenon blica
3. pogledaj moj odgovor tebi na temu:" problem sa N80"
peace![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks