Najbolje je formatirati u ntfs i staviti windowse. Ovo što ti imaš je vjerojatno linuxov filesystem.
Druga opcija je ako želiš ostaviti linux, a trebaš i win onda skineš WMware i sa njim instaliraš i koristiš win unutar linux-a
Dobio sam danas novi laptop i ima linux kak da ja sad stavim windows xp na to?Jel treba mozda formatirati disk i convertirati u ntfs jer koliko sam uspio vidjeti nekakav je cudni naziv nije ntfs ni fat32
nema potpisa
Najbolje je formatirati u ntfs i staviti windowse. Ovo što ti imaš je vjerojatno linuxov filesystem.
Druga opcija je ako želiš ostaviti linux, a trebaš i win onda skineš WMware i sa njim instaliraš i koristiš win unutar linux-a
a jel mi mozes reci kak formatirati jer kad upisem format ili neku drugu naredbu ne prepoznaje
nema potpisa
Najjednostavnije ti je (ustvari je to i jedini mogući način) da imaš bootabilan Windows i kada se boota ti nudi i opciju formatiranja diska.
Jednostavno formatiraj sa bootabilnog XP CD-a prilikom instalacije. Iz linuxa nećeš nikada ni moći formatirati u NTFS jer Linux jedva da i čita NTFS, a kamoli neke radnje da vrši na njemu...On koristi svoje datotečne sustave... Dakle CD od XP-a ubaci restartaj laptop i kreni redom (valjda znaš instalirati win?...) Što se pokretanja Windowsa pod Linuxom tiče to je i više nego besmisleno jer se onda 2 OS-a vrte u isto vrijeme što nema teorije da će se iskazat brzinom... Bit će blago rečeno neupotrebljivo pogotovo ako ti laptop nije neka zvjerka...Izvorno postao casper1
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Bookmarks