kabel ti je CA-53
Iman problema sa bluetoothom, naime kada ocu nesto poslati priko njega nece uopce da trazi uredaje, a kada meni netko ide poslat nesto onda me taj nade ali nece da se spoji!
N80 san dobia kao nekakvu zamjenu i sa njom san dobia samo punjac, posto nisan neki znalac mobitela zanima me kako mogu sve spojit mob sa kompjuterom, kabelom (kojim).... pozdrav!
kabel ti je CA-53
Provjeri da li su ti postavke za bluetooth podešene, mozda u njima nešto nije kako treba.
PREDATOR
sve je namisteno kako triba!
Vjerojatno je problem softverske prirode jer, kažeš, frendov mob prepozna tvoju Nokiju. Znači da BT ipak šalje kakve-takve informacije prema van.
Ne šljaka prijenos podataka preko njega. Odnesi ga u servis (bilo Mobis bilo "kućni") da ti stave novi soft.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
flashaj mob doma
imas na stranici od nokie sve
ja sa n73 nemam takvih problema![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
neznam da li posoji kakva kazna za offtopic ali ti si prvi kandidat za toIzvorno postao Symbian FAN
covjek je pitao da li imas rjesenje za njegov problem a ne da li imas problema sa svojom n73 daj spusti se malo nazemlju ovo nije prvi put da vidim ovake glupe postove od tebe
daj se opusti čovječe....alo kaj nevidiš smajl na kraju... nema rješenja zato i bok, tu temu skoro pa netreba komentirat... a ovakvi ispadi poput tvojih su mi najslađi....![]()
Nemoguće je bilo koju sliku na bilo kojem mobu popravit, niti jedan softver to nemože popravit niti firmvare...zato i bacam glupe komentare na tekve teme...
EDIT: tek sam sada vidio da sam u krivi prozor upisao onaj prvi komentar.... taj komentar je trebao ići pod sličnu temu u vezi kamere za n80... MAJ BEED i vedrane...opusti se, još si nov ovdje, nisi me shvatio
EDIT2: to je išlo tebi vedrane, tek sam sad vidio![]()
![]()
Zadnji uredio Symbeq : 07-12-2006 u 23:36
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Možda ti se neće drugi mobiteli spojiti sa tvojim preko bluetootha zato što ne upišeš šifru za uparivanje. U svakom slučaju stavi novi software, pa vidi da li to rješava problem.Izvorno postao Guardian
A Vedrane/st, ti bi mogao malo smiriti živce, jer čovjek koje prozivaš je u svojih 1200 postova pomogao mnogim ljudima, a otkad si ti na forumu nisam vidio da si pomogao ikome, samo tražiš pomoć i debatiraš oko nebitnih stvari.
Testis unnus, testis nullus!
Bookmarks