Pa mogo je uspjet.Ali svejedno dobro da su ga uvatili.Što mislite da se to dogodi upravo vama?Lud tip.A i to je tak kad Kaufland nema dobru zaštitu
Inovativni kradljivac T. B. (34) tri puta se doslovno išetao iz Kauflanda u Ulici Vile Velebita u Dubravi s LCD televizorima i DVD playerima u rukama od četvrtka 23. studenog do nedjelje, a svaki put je prošao pokraj blagajne a da nije obraćao pozornost na prodavačice.
Tek su ga u zadnjoj krađi uhvatili zaštitari na izlazu i pozvali policiju. Osumnjičeni T. B. sve je radio po istoj špranci. Ušao bi u Kaufland i uzeo kolica u koja bi potrpao tehničku robu. Na izlasku bi izabrao blagajnu na kojoj nije bilo ni jedne zaposlenice te je tamo nakratko ostavljao kolica. U svojim pohodima koristio je gužvu koja je bila na blagajnama i koja je odvlačila pozornost zaposlenica. Potom je radio krug oko prodajnih mjesta i sa “sitnijom” robom prošao neku od blagajna, vratio se s druge strane do kolica, uzeo tehniku i izašao van. U prve dvije uspješne krađe plijen su mu bili DVD player od 2000 i LCD monitor od 3000 kuna. U zadnjem pokušaju bio je nešto “pohlepniji” pa je pokušao izaći s LCD televizorom i monitorom, a na kraju je završio s kaznenom prijavom za krađu.![]()
![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Pa mogo je uspjet.Ali svejedno dobro da su ga uvatili.Što mislite da se to dogodi upravo vama?Lud tip.A i to je tak kad Kaufland nema dobru zaštitu
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
sam se sje*bo.. tako i treba dabogda da svi kradljivci bili uhvaceni
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Mozda ga nebi nikad uhvatili da nije bil pohlepan
Lik je kreten. Pa ta fora može upalit samo jedanput. Kad skuže manjak pregledaju videosnimku i skuže na šta trebaju pazit. A manjak od par dvd pleyera i sl se brzo skuži.
Da je to pokušao eventualno u više poslovnica u kratkom roku, možda bi i uspjelo, al u istoj...![]()
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
kad je glup. mene još nisu uhvatili...
........Izvorno postao haloBing
........
VK 1010-IO
Izvorno postao haloBing
![]()
Sve dok te ne uhvate,a onda te bumo gledali na sudnici
![]()
nije genijalac ako su ga uhvatili![]()
bar da im je vise ukrao.oni su veci lopovi od njega.![]()
Izvorno postao zmija
ma baš tako...Lik je trebao prestati dok je išlo
![]()
Pohlepa,kolega!Kad pohlepa krene,više se ne pazi na ništa.Izvorno postao Demonio
Tko ga jebe kad je lakom.Izvorno postao Crash&Burn
![]()
![]()
Ja sam cuo od jednog tipa iz Getroa kako je bakica pokusala ukrasti sunkui stvarno joj je dobro islo,skoro je izasla,kad je jedan iz osiguranja primjetio da joj nesto visi ispod kaputa.,bila je to spaga na koju je nekako zavezala sunku
![]()
Ima nas svakakvih
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Bookmarks