Pozdrav forumu,
ja sam ljetos uspio bez problema ubaciti novu verziju firmwae-a .56 na CX70 serijskim kablom. Ne mogu se sjetit koji sam program korisito jer sam to radio sa tudjeg kompa tako da je sve izbrisano. Dok sam tragao za zadnjom verzijom firmware-a sjecam se da sa na nekoj stranici vido nesluzbenu ali noviju verziju frimware-a. Sada ne uspjevam naci tu stranicu jer vjerovatno i ne postoji.
Zanima me da li ste uspjeli naici na takvo sto i da li je moguce napraviti preimenovanje sa cx70 na cx75 i onda upload svega za cx75 kao sto su neki uspjeli sa cx65 na cx70 i navodno im je radilo (to sam citao ljetos..)
Imam jos jedan problem. Mobitel se zna ugasiti sam od sebe. Ljetos se znalo događati da se ugasi 5-10 puta na dan. Drugi dan samo 2 puta. Sumnjajuci u starost original baterije kupujem novu (zamjensku) i sada se gasi samo ponekad, jednom u 10 dana. Ljetos sam stavio zadnji sluzbeni frimware.
Da, meni se to isto vrlo cesto dogadalo, sve dok se jednom vise nije htio upaliti, no jedan posjet servisu je to sve rijesio. Rekli su mi da su mijenjali procesor (?), no na srecu mi je jos trajala garancija pa mi je sve to proslo poprilicno bezbolno.

Odgovori uz citat
Bookmarks