Ja mislim da bi se to moglo u Power Pointu uradit
Evo jedno lagano (nadam se) pitanje za sve.Trebalo bi na napravim jedan cd na kome bi mi bio recimo katalog proizvoda neke firme ili tako nesto slicno.CD bih iskoristio u vise svrha recimo.Prvo,mozda da se pusta kao prezentacija na DVD playeru,a i kao propagandni materijal koji bi se delio drugim osobama koji bi ga recimo kuci gledali pomocu racunara npr.
Katalog bi bio sastavljen od slika,znaci bez video materijala.ali bih voleo da se uradi sa autostartom,znaci ubacis CD (u dvd player ili komp) i krece slideshow.Zanima me,kako najlakse uraditi taj projekat???
Pozeljno bi bilo da se kasnije moze raditi update proizvoda a mozda ne bi na odmet bilo (odmah ili posle) i neki propratni text uz slike.jel komplikovano to ljudi????
Ja mislim da bi se to moglo u Power Pointu uradit
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Meni treba sto,sto preciznija pomoc,jer nikad nisam radio takve stvari.
U Power Pointu se moze napraviti prezentacija sa tesktom i slikama, trebao bi imati Power Point jer ti on dodje u Microsoft Office-u. Nije tesko napraviti prezentaciju, moze i pocetnik.
Za autorun nisam siguran...
Nemogu ti vise pomoci jer se ni ja ne razumijem puno, sacekaj dok dodje netko od iskusnijih![]()
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Ok.... sacekacemo i profi forumase.Tebi u svakom slucaju hvalaIzvorno postao John Frusciante
Rekli su ljudi da je misliti ....dalje neću. Powerpoint nije moguće pokrenuti na DVD playeru tako da ta opcija otpada.Izvorno postao John Frusciante
Inače to je moguće napraviti u NeroVision Expressu, ali taj program nije u svakoj instalaciji Nera. Pinokio, na njegovu žalost, ima verziju bez tog programa. S obzirom da je na dial up-u traži se neki program koji bi mogao napraviti VideoCD Slide Show, a da nije prezahtjevan u pogledu rukovanja i da nije prevelik za skidanje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
cvjece brati???Izvorno postao Sljaka
Razlika je izmedju napraviti CD/DVD slideshow, ili katalog...
Za slideshow, ti moze koristiti bilo koji malo bolji preglednik slika, recimo Picasa ti to moze napraviti i to cak dosta kvalitetno.
Bio je jos neki program, gdi mos ubaciti i mjuzu uz slideshow, al damn sad ga se nemrem sjetit, moral bum pretraziti stare Bugove CDje.
Za katalog bi najbolje bilo to izraditi u Flashu, tam imas ljepo sve mogucnosti, sve sto si srce pozeli, za napraviti kvalitetnu prezentaciju plus katalog plus slideshow.
Imas i Adobe Encore DVD, koji ti je stritkno za izradu DVDa, imas sve opcije, relativno je jednostavan za upotrebu. Napravis meni u photoshopu, uvuce sliku, linkas navigaciju na DVDu i to je to.
Naravno sve ostalo moras sloziti u ostalim programima.
Link:
http://www.adobe.com/products/encore/
Ja osobno bi iso probati s Flashom...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Mislim da imam instaliran flash,ali ga nikada nisam pokretao,nadam se da nije komplikovano
Bookmarks