Jel ima ko ili zna gdje da se nađu hid kontrole za programe, za SE k700i
Jel ima ko ili zna gdje da se nađu hid kontrole za programe, za SE k700i
Izvol'teIzvorno postao Jack Bauer
http://www.myforum.lasyk.net/showpos...73&postcount=2
Seriously?
Hmmm, ja sam se regao na taj site, ali kad kliknem na download hid file, onda me upozorava da nisam registriran!!!!!Izvorno postao Compov
Moraš se registrirati pa ćeš moći downloadati.
Ja sam se registrirao na tu stranicu i Ovo sam dobio kad sam kliknuo na download:
***** you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
3. If you are trying to download a game, note that downloads are no longer allowed. Please read the new forum rules here
Jel ima netko tih par hid controla pa da mi pošalje na mail ???
ajde skinut cu ja te sve pa cu staviti ovdje![]()
iPhone 5s 16 GB
Može, puno hvalaIzvorno postao imatic
![]()
![]()
Može,Imaticu![]()
![]()
Kasnis, imaticu.
http://www.box.com.hr/stuff/hid-all.zip
(Uploadao bi file ovdje, ali nisam skuzio kako.)
Ne kasnim, planirao sam jos dopodne staviti ali mi nesto attachmenti ne rade. Jesu to svi oni sa myforum stranice?
iPhone 5s 16 GB
Da, svi sa te stranice.
kad mi prorade attachmenti stavit cu lijepo u novu temu i napravit sticky da bude preglednije![]()
Zadnji uredio imaticx : 16-02-2006 u 00:02
iPhone 5s 16 GB
eto mene pametnog....hm... šta je to hid?
nema vece face od Isusa
Sa hid fileovima mozes upravljati komp. preko mobitela ako imas bluetooth. npr. winampom, dscalerom, power dvd... kao daljinski za programe![]()
iPhone 5s 16 GB
malo sam nov s bluetoothom pa me zanima da li postoji mogućnost da mi netko nedozvoljeno upadne u mob ili komp kad npr. koristim hid kontrole? koliko se troši baterija prilikom korištenja hid fileova?
Nemože ti nitko upasti, ti mu moraš dopustiti sa potvrdom na mobitelu ili komp-u!!Izvorno postao newbie
Nemam pojma kolko troši bateriju ali je dobra stvar
thank's Jack Bauer!
može li netko ukratko objasniti kako pokrenuti te fileove. samo se prebace na mob i pokrenu ili treba prvo ubaciti neke postavke?
da li se hid kontrole uopće mogu koristiti na d750i??? na netu sam pročitao da se može, ali nigdje u mobu ne mogu naći. ima li možda negdje na netu kakav howto?
Zadnji uredio imaticx : 16-02-2006 u 15:40
Prebacis ih na komp preko bluetootha i on ih sam instalira.Izvorno postao newbie
Mogu se koristiti na K750/D750/W800...
nemas nikakvih how to, samo prebacis na mob, i moras ih prvo (samo prvi puta) upariti u bluettoth programu sa onom lozinkom. Kasnije samo u mobu pokrenes hid file i to je to![]()
iPhone 5s 16 GB
hmmm... inčresting! ajde da neko da neki link, da vidimo kako to sve funkcijoniše... btw dali to radi sa k700i?Izvorno postao imatic
nema vece face od Isusa
Mislim da radi sa K700, a kako se radi napisao sam ti post iznadIzvorno postao Vido
![]()
iPhone 5s 16 GB
tek ju imatic!
nema vece face od Isusa
samo da se nadovežem u vezi bluetootha, on ne jede bateriju, on ju ždere, bar meni na N 6260 i SE P910i, čak puno više na SE P910i. možda kod mene nešto nije u redu, al sumnjam, inaće sve radi odlično, al ak mi ostane upaljen BT od silnog korištenja, ode baterija za manje od dana, ako se može reći da je to baterija, to je akumulator za demper od 1280 mAh....
hmm, moras u tome Bluesoleilu aktivirati HID opcije. A kako si poslao na mob hid file? Preko bluetootha?
iPhone 5s 16 GB
prebacio sam i preko bluetootha i preko card readera ali ne prepoznaje fajlove. pokreće mi normalno ove koje imam već na mobu. kamo treba kopirati hid fajlove? u other ih ne prepoznaje.
Bookmarks