D600 nema, a D600E ima EDGE...
Dakle koja je razlika izmedju njih i koji se moze kupiti kod nas (u VIPu)?
Da li je netko koristio kao modem preko EDGE? Kako funkcionira...dostupnost drivera?
Ako je netko kupio u VIPu, sada, nedavno... sto sve dolazi u paketu?
Hvala!
D600 nema, a D600E ima EDGE...
..ja sam uzeo u vipu d 600....![]()
Ja imam D600 E,ali ne kontam nikako kako aktivirati edge,kad upalim telefon,u gornjem desnom cosku ima malo g,ponekad se znadesiti da se umijesto g pojavi e.Mreza podrzava edge,ali meni nikako da proradi..
imam d600 od jučer popodne , ima odličan ekran i fullscreen video (treba stisnut broj 1 za vrijeme reprodukcije ) što je kao stvoreno za gledanje filmova , kamera je odlična , video snimanje je fenomenalno , ima bljeskalicu , a loša strana moba je baterija koja traje prilično malo, ako sam u krivu ispravite me
tomot ako si ju dobro formatiro trebala bi ti trajati oko 3 dana
Samo na papiru.Izvorno postao sonyck
Samsung nažalost, ima jednu od najlošijih, ako ne i najlošiju bateriju koju sam ikada vidio u mobitelima![]()
Sve ovisi što radiš s njim, no u prosjeku ako si normalan korisnik traje 2dana, sve ovisi koliko koristiš, iskreno.
U paketu: mobitel (neš vjerovat), data kabel, punjač, slušalice, kabel za priključak na TV, korisnički priručnik, CD sa softwareom, kutija; mem. kartica NE DOLAZIIzvorno postao Vincent.Vega
traje samo jedan dan , ali ja zaista puno (pa i previše ) radim na njemu , što se možeIzvorno postao X-Plosiv
![]()
Ja sam ga (D600) isto jučer kupio oko 11:00 ovdje u Petrinji u VIPu i dobije se:
D600, data kabel (kojim se isto može punit mob), priključak za TV, punjač, rezervna baterija, bluetooth slušalicu, stereo slušalice i to je to..
a EDGE mi ne treba, jer od ovog moba sam želim da bude lepibaterija mi traje jedan dan
![]()
..meni isto baterija traje 2-3 dana...i isto sam dobio sta i vi..kupio sam ga prosli cetvrtak...ali sve je ok...nego nekako mi se cini da se klizac lagano klima...kad malo vise si na njemu...nisam skeptik ali mislim da malo mora ici jer ipak je mob.klizni...![]()
ne bi se trebao klimat gornji dio lijevo-desno![]()
..pitao sam dole i rekao je da je takav dizajn..da d500 ima bolji i da se malo mor..nisam rekao sad da se klima nenormalno..nego onako malo...i cuo sam to od vise njih...
ah, nema veze, meni je negdje 3x bolji od D500![]()
Klimanje dosta ovisi o sreći. Evo, ja sam kupip 2 D600 još dok je jedan bio 470e skup, i to u njemačkoj. Niti jedan se ne trese, dok od 5 ljudi za koje znam da imaju D600, 2-3 se klima lijevo desno.
Sreća![]()
Čuo sam da sad u akciji daju i bluetooth slušalicu, ali nisam znao da daju i DODATNU BATERIJU?!? Ne govori li to dosta o tom mobu???Izvorno postao BenGAMES
ah, čuj.. to ti je samo tako da imaš pričuvu ak ideš na put, vjeruj mi, baterija je okay za njegove sposobnosti i dura
..ako ti se mob klima..imas garanciju na njega 2 godine i ako ti se vise rasklima kroz godinu odnesi ga na popravak ali sami ti oni dole kazu da se mora malo klimati...ali da se ne bi smjelo pogorsavati...![]()
Bookmarks