Super cijene za super mobitele![]()
U Srbiji su upravo došli po super niskim cijenama, tako da se nadam da će doći kod nas za 3-4 tjedna.
SL91 - 2150kn SLIKE http://www.mobilnisvet.com/mobilni-s...mens/SL91/1/31
M81 - 1000kn
E71 - 1300kn
E61 - 950kn
EF51 - 1250kn
....pošto znamo da su tamo jefitnije cijene mobova kod nas bi cijene trebale biti višlje, ali me čudi SL91 koko je tako prejeftin....povoljnije od lg čokolade
![]()
![]()
- Red-Gsm.net -
Super cijene za super mobitele![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
realna je cijena za ef91,bit će kod nas oko 2900kn ..ma da ne vrijedi toliko...
+
http://youtube.com/watch?v=Fe1oJYH_VoY
ma vrijedi, uzmimo da lg kg800 košta 2500kn a bs ef91 2900kn to je super cijena, a o specifikacijama da nepričamoIzvorno postao smogovac
- Red-Gsm.net -
ne,lg košta 1990kn,ako ćemo najjeftiniju ponudu u dućanu gledati...fora izgleda,ali kamera nije na nivo,nema blic+bq soft=čisti prosjek...ali bit će fora dok će doći jer će neš novo i fora biti...glavni konkurent će mu biti nova čokolada
Gdje to? bez pdva...?Izvorno postao smogovac
zašto misliš da neće biti na nivou 3.2 + AF, a i biti će jači od nove čokolade, 2.0 kamera, nema umts i sliguno će biti skuplji od bs ef91
- Red-Gsm.net -
hint-tele2 +dobiš bon od 100kn+nije kodiran
![]()
gledao sam negdje review od kamere,na testnom primjerku,katastrofa je prošla...uostalom i s88 ima lošiji modul nego k750,a iste spec..
a sad tele2, on ruši cijeneIzvorno postao smogovac
![]()
![]()
- Red-Gsm.net -
ta akcija ima već 2mj...
SL91 je stvarno jeftin![]()
![]()
![]()
Zbilja ugodno iznenađenje, a SL91 je zbilja dobar i lijepi mob.![]()
Kad će to do nas? Jer ovo se zbilja isplati uzet, malo mi je čudna tako niska cijena za takav mob...
sl 91 mi je prejeftin realna cijena je oko 3000kn
pa tu bude,da...srbići sve jeftinjak imaju...![]()
kod nas ce biti oko 3000kn.kao i uvijek pretjeruje se sa cijenama,zato i cvate prodaja na crno.
Njih i rusa trista miliona... veze su to stari moj, tardicionalne...Izvorno postao smogovac
![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
E sad bi neš rekao ali bolje neću....Izvorno postao RedkinG
![]()
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Izvorno postao Ro@m
rekao sam ti da će sigurno jednom doći kod nas
- Red-Gsm.net -
Nema veze,još mogu prodati EL71....![]()
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Jel ima tko SL91 možda?![]()
kakve su sanse da se sl91 nade u tmobileu , male ? :/
vjerujem da ce biti u ponudi t-mobilea.i sad imaju ef81 i el71.
Evo ovak decki, poslusajte ako vas zanima. Danas sam zvao Beograd u trgovinu Media Mobill (00381112622828) i javio mi se jedan pristojni srbić. Ja sam ga naravno pitao sve u vezi mobitela jer sam na stranici (mislim mobilnisvet ili tako nesto) pronasao da oni u toj trgovini imaju mobitel. Srbić mi je rekao da je to točno, tj da su imali mobitel no sada ga nažalost vise nemaju?!?! Razlog: primili su jednu malu posiljku koja je odmah bila razgrabljena (vjerojatno neki ukradeni mobiteli), i stvarno je istina, mobitel je kosta 295 eura. Pitao sam naravno dali ce im opet stizati SL91 pa da odem tamo i kupim ga. Na to mi je on odgovorio da im nece vise stizati tj on nema pojma da ce uopce vise dolaziti, ali da zna tj cuo je kako ih ima u slobodnoj prodaji u Njemackoj, na sto sam ja malo proprckao po netu i pronasao: Benq Siemens SL91 kosta 386 eura, sto nije toliko strasna cijena s obzirom na mobitel i njegove sve mogucnosti.
Evo to su moja saznanja, ako netko zna nesto novo, neka javi.
koje su to njegove mogućnosti osim kamere sa napucanim pixelima,koja daje katastrofa fotke?ta cijena u švabiji je sasvim normalno+još ako ga bude kod nekog operatera bude jeftinije..ali uz taj soft,nema šanse
Zadnji uredio smogovac : 01-12-2006 u 00:10
Ja sam imao c81, el71 i ef81 i neznam na kojem je gora kamera! EF81 kao ima 2mpix ali to nije ni blizu k750 ili d600... Drugi problem je sto ih je jako tesko prodat i spori su ko kornjace, ja sigurno necu uzet neki iz ove nove serije...
Bookmarks