ne mozes promijeniti.
kako zakljucati ili promjeniti funkciju one tipke ok/i (sredisnja) tako da mi ne ide direkt na internet kada ju stisnem![]()
ne mozes promijeniti.
da... nazalost to nije moguce promijenit.... predpostavljam da ti je mob novi pa da stalno stisces taj ok/i da bi usao u meni. To se i meni cesto desavalo ali sad sam se vec navikao.![]()
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
Da sad ne otvaram novu temu...
Moze li se negdje podesiti da se na displeju prikazuje sat kad je mob na stand-byu? Blesavo izgleda ovako prazno...
Hm, dalje
Koristi li tko onaj word / excel / pdf preglednik? Jesam li jedini koji misli da je to sranje neupotrebljivo?
Mozda sam propustio neku opcijicu, ali deset puta ici po meniju i zumirati da bi dosao do razine pri kojoj se mogu citati slova... Da ne velim da ima debilno pomicanje pa ekran pomakne za cijeli segment (kak' ovo nazvati...), pa zna prerezati rijec na pola, jednu lijevo, drugu desno...
Sto se flashanja tice... Jel' se isplati zayebavat' s time? Mislim, sto je doradjeno?
Inace... Mob je fenomenalan, pogotovo ako se gleda dobiveno / ulozeno. Kupio ga na pretplatu u vipu za 750kn, a pretplata se moze potrositi na razgovore / sms... 50kn ionako potrosim, i vise...
Ne znam jel možeš namjestit sat da ti stalno pokazuje, al znam da možeš gledat na sat tako da pritisneš onu tipku s lijeve strane za pojačavanje i snižavanje zvuka (samo u standy-byu), pritisneš bilo koju tipku i držiš par sekundi.Izvorno postao Krešo
Zadnji uredio ..::Crocky::.. : 31-01-2007 u 23:00
dakle za sat je lijeva tipka sastrane 3 sec
a za ove preglednike: ma ja to uopce ne koristim....
dal zna neko kako postaviti čuvar zaslona(screen nešt) na d600?(jučer sam ga dobio pa ja sa početnik, pa neznam )Izvorno postao dF@kk3r
![]()
mislim da to nemozes.....![]()
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
screen saver.... nemožeš... možeš postaviti pozadinu, ali nakon određenog vremena nekorištenja display se gasi...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ma nije to e330 i sl da ima dva ekrana, to je klizni model sa jednim ekranomIzvorno postao matija456
kaj,skupo ha?Izvorno postao Bero
![]()
ne, salim se.nemres promjenit funkciju,al ak nezelis ic u internet,promjeni postavke za internet,tj izaberi prazni profil,pa se nece spojit s internetom.a kad budes htio ponovo otic,izaberes ponovo stari profil.
Meni-->Internet(lopta)--->Profil(broj 5)---> biraj neki prazni
ma stisnem i ne gledam na mob kad ono vip meni kad dode racun , morat cu zatvorit butiguIzvorno postao bubbaloo
usput rjesio sam -- hvala bubbaloo
Izvorno postao Bero
Moze se, premostivanje se moze napravit ali samo ako editiras patch za tu funkciju.
D600 i D500 imaju velike izglede za premjestanje funkcija.![]()
D600E ima to rješeno, probaj sa nekim patchom
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
[QUOTE]Izvorno postao Krešo
Za pregledavanje dokumenta evo par kratica.
Kada otvoriš dokument stisni zvjezdicu (*) za cijeli ekran
Sa tipkama sastrane imaš zoom in i out.
Stisni tipku 5 i tekst se zarotira
![]()
Bookmarks