Nevjerovatno! Pogledajte sto klinac igra fudbal!
El Niño Maravilla zapamtite ovo ime!
http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=3416
Nevjerovatno! Pogledajte sto klinac igra fudbal!
El Niño Maravilla zapamtite ovo ime!
http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=3416
Posjetite NOVI forum o mobilnim telefonima i racunarima
KLIKNI!
ima dosta takvih talenata...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
hehhe lopta veca od njegadobar je
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ako ne i previse... svako malo se na netu pojave nekakav video juznoamerikanca 5-10 godIzvorno postao flOorKilla
novi maradona, pele, zico itd
Da toga ima previše.A i ko zna sad igra dobro ko kaže da će svi oni se bavit nogometom.Možda baš ovaj mali negdje polomi nešta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Izvorno postao Player 4 ever
slažem se ja isto znam par klinaca kako tako igraju,svakidašnje.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ali da ima talenta, to nitko ne može pobiti! Pa jel ste vidjeli koju procjenu dodavanja ima i tako precizan i razrađen dribling!? Pa to neki veliki igrači ne mogu izvesti šta on radi već sada! Ja mu skidam kapu.
Najte njatke ljudi, pa ovo je strašno znanje za malog klinca.
Nitko ne može tvrditi da će postati za 15 god novi Maradona, ali ovakva vještina se ne nalazi često u tim godinama, ja ju nisam vidio nikad.
Onaj ko kaže da mu i susjed tak nekak slično igra nema veze sa poznavanjem nogometa. Mali ima rutinu u igri, kao da igra već 10 god nogomet![]()
ovo je ludo mali rastura...sta sve radi sa loptom pola nogometasa to ne moze ni napraviti
S 5 god igra bolje od mene a ja jos za skolu igro. Nevjerovatno, ovo jednom u 500god.
El Niño.. El Niño....![]()
Da me ubiješ poznat mi je odnekud..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pun je Dunav takvih...Izvorno postao GoFast
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Bookmarks