5 metara dugi kablovi 2 komada
2,5 metra dugi kablovi 3 komada
2 metra dug kabel 1 komad
moze se produziti bez problema
ima li netko ove zvučnike? zanima me koliko dugački su kablovi, kakvi su konektori... mogu li bez problema produžiti kabel?
LANAC
Seriously?
5 metara dugi kablovi 2 komada
2,5 metra dugi kablovi 3 komada
2 metra dug kabel 1 komad
moze se produziti bez problema
kupi se kabel još jedan pa se samo šteka jedan u drugi?Izvorno postao Krompirko
Seriously?
da i kupiš Female Female chinch spojnik...
jel skupo to? znaš cijenu kabla? po metru ide ili?
Seriously?
sve mi je jasno
![]()
Seriously?
čemu služi ovaj kabel veliki crni ko da je serijski?
ili vga
Seriously?
to ti je daljinski od zvucnika, on ide u subwoofer... ako nije daljinski, onda je kabal koji ide iz subwoofera ili zvucnika sa potenciometrom na ostale zvucnike...
zar ima daljinski? x530?Izvorno postao Krompirko
mislim da ne... mislim da se to spaja sa zvučnom no čemu li služi???
mislim da je to glupo da se spaja sa ostalima... za to postoje chinch kablovi... potenciometar je na wooferu i desnom prednjem zvučniku...
Seriously?
zvucnici su dobri.zvuk je dobar,a taj kabel spaja jedan zvucnik(tj.onaj na kojem je power s koji palis cijeli sistem) s subwooferom
aha hvala!Izvorno postao paper_boy
Seriously?
nema nigdje tih zvučnika
uzimam x540 valjda je sve isto samo što imaju odvojeno upravljanje zvučnika...
Seriously?
imas ih u ve-milu(www.ve-mil.hr) po cijeni od 535,58 kuna
a već mi šef uzeo te x540Izvorno postao paper_boy
nema veze bolji su mi jer imaju odvojeno upravljanje sistemom... a ne na desnom prednjem...
Seriously?
Dobar izbor, po meni bolji od ovog x520 zbog same regulacije sustavaIzvorno postao Compov
Zamisli da sutra postaviš zvučnike u ćoškove sobe, kako ćeš produžiti onaj 'serijski' kabel, a prije svega, tko će se penjat na stolicu pojačavat mjuzu![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Zna li netko kakvi su x530 zvucnici?Da li ih se isplati uzet?I kako rade bez zvucne kartice posebno?Da ne kupujem jos i zvucnu.Imam samo onu itegriranu na maticnoj!!
E
Izvorno postao Compov
imas zvucnik i na njemu imas tipku za upalit i gasit i za pojacavat i sanjivat iz tog zvucnika ide kabel (taj za kojeg pitas) i on se spaja na sub.
kupio x540
sve super no stražnji zvučnici su tihi u winampu... no ako ih poriktam u softu onda mi se gubi snaga... a i smisao 5.1 jelda...
zvučnu kupio dao 240kn (bože oprosti)
creative
Seriously?
skužio... ludara su zvučnici aaaaaaaa
sa zvučnom od 240kn![]()
Seriously?
Jel bi radili dobro sa integriranom zvucnom???Maticna mi je : NVIDIA nForce3 250 Platform Processor
Super I/O: ITE IT8712F
ICS 1883 LAN PHY
Realtek ALC850 Audio AC'97 Codec
Da li netko zna????
E
ako je integrirana 5.1 zašto ne...
ako nije postoji fora da se line in i mic pretvore u izlaze...
kako nebih znao...
no preferiram pravu zvučnu... ipak služi za ono što je napravljena![]()
Seriously?
Izvorno postao XLR8R
je odličan izbor to su mi rekli i u trgovini... no vjerujte zvučnici su full glasni pojačao sam do kraja... pa je stari uletio i počeo se derat...
vjerujte nisam ga čuo![]()
Seriously?
To podesiš u driverima od matične, istina gubiš mikrofon ulaz i line-in i zna biti malo zeznuto ako imaš sluške sa mikrofonom... Uglavnom akrobacijeIzvorno postao Compov
Ali ako kupuješ zvučnike ovog ranga (ne sad neke uberzajebane) onda će ti ta zvučna od 200kn raditi predobar posao i bolje da nisi dao više para..Iako ni integrirana nije loša (ako ima dobru softversku podršku).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
skužio sam sve![]()
jedva čekam ponedjeljak da raspalim kad mi nikog nebude doma![]()
Seriously?
Bookmarks