Ako misliš stavit tele2 karticu mislim da neće ić jer je već bilo govora na forumu da tele2 kartice ne rade na svim mobovima zbog voltaže(mislim da je voltaža manja od ostalih hr kartica) u kartici. nek me neko ispravi ako griješim.
Dakle, mobitel je otključan, stavljam uredno kartice od njemačkog vodafona, hr vip-a i simpu unutra bez frke i radi. Sa TELE" ne radi. Uopče mi neda ni da pin upišem. Zvao sam njihovu službu za korisnike i rekli mi da imam aparat 3G i da njihove kartice ih ne podržavaju, stariji modeli. e sad, dal postoji kakvo rešenje da se premosti taj problem? Hvala
Ako misliš stavit tele2 karticu mislim da neće ić jer je već bilo govora na forumu da tele2 kartice ne rade na svim mobovima zbog voltaže(mislim da je voltaža manja od ostalih hr kartica) u kartici. nek me neko ispravi ako griješim.
CARpeDiem*
ne griješiš ni malo. E1000, v975, v980 i još neki ne rade sa tele2 karticama jer je problem u različitosti voltaža...Izvorno postao Igor99
@Igor99: nažalost ćeš morati ili promjeniti operatera ili promjeniti mobitel. Mada mobitel nije kriv nego kartica...![]()
Zabunio si se.Izvorno postao GoGs
To je valjda bilo namijenjeno BrezaM
CARpeDiem*
da,tele2 kartice rade na drugoj voltaži...
da, jesam... uzeo sam njegov quote a tebe naveo... SorryIzvorno postao Igor99
Ma ništa.Izvorno postao GoGs
Adkle došli smo do zaključka pa bi ovo moglo![]()
CARpeDiem*
Bookmarks