Nakon što broj istekne imaš 90 dana da nadoplatiš.
Uglavnom istekla mi je vip kartica i da li je moguce nadoplatom bona vratiti je u funkciju???
Nakon što broj istekne imaš 90 dana da nadoplatiš.
Izvorno postao hrc777
Ne, to nije tocno!
Istekom roka uporabe Vipme računa korisnik može u naknadnom roku od 270 dana novim Vipme bonom obnoviti Vipme račun pozivom na besplatni broj 091 77 88 (Vipme izbornik) te tako ponovno raspolagati Vipme računom i Vipme uslugom.
U tom razdoblju, tijekom sljedećih 90 dana od isteka Vipme računa, moći ćete još uvijek primati pozive i SMS poruke. Istekom tog roka, narednih 180 dana moguće je jedino primanje SMS poruka.
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722343&idnews=207856
dokle god umetanjem kartice u mob imas HR VIP signal odnosno dok se on dade prijaviti na mrezu mozes uredno napraviti nadoplatu.Izvorno postao -TOT-
dobar grah daleko se čuje
Da li isto vrijedi i za t-mobile, jer imam jednu karticu koja stoji u mobu i već su istekli svi rokovi za održavanje kartice na životu. Na mobu i dalje ima signala i može se nazvati simpa izbornik. To znači da je t-mobile produžio karticu na neodređeno ili?Izvorno postao KaKaV NeReD
Pa Nered ti kaže-dok kartica vata signal, možeš je "uskrisiti"!Izvorno postao ojpi
![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ma ne želim je uskrsiti, samo me zanima dal to t-mobile namjerno produžuje da bi izgledalo da ima više korisnika...Izvorno postao Moby
![]()
ovo za vip znam da je 270 dana, ali jel netko zna kolk oje to za t-mobile. tj kad je ono krajnje vrijeme prije neg sto propadne broj zauvijek.Izvorno postao ojpi
Tako je i meni istekla Vip kartica i mogla sam s tog broja jos samo nazvat sluzbu i rekli su mi da je to propalo, da se vise nikako ne moze obnoviti. Bila sam tako ljuta na njih. Onda mi je za par dana nestalo i signala i zavrsila je u smecu.
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Pa sta si prije toga htjela nadoplatiti pa ti oni nisu dali ili...? Zbog cega si bila ljuta na njih.Izvorno postao JOLIE
A na koji broj si ih nazvala? ako je na 7785 onda si mogla i nadoplatiti. Vecina ljudi kada mu je racun istekao ne slusa najavu do kraja " Vas racun vise ne vrijedi....bla bla...." nakon toga se javi teta koja te vodi u obnovu racuna.
dobar grah daleko se čuje
inače teta na simpi veli "valjanost vaše kartice je istekla, ukoliko ne želite izgubiti broj i račun, molimo obnovite..blabla"
meni teta veli "vaš račun, nažalost, više ne vrijedi" i to je to (kartica nije nadoplačivana preko 6 mjeseci, ali ima signala i može primati pozive)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ako ti je toliko stalo do broja, obnove ga oni u T-Mobileu. Jedan moj poznanik je išao na školovanje u SAD i vratio se nakon godine dana. To je bilo tamo još 2001. čini mi se, kartica mu je istekla jer je nije nosio sa sobom, ali u T-centru su mu je oživili.Izvorno postao V3rt!g(o)
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Zvala sam na 7788. Da, nije mi dala da nadoplatim, jer kao 4mj. nisam koristila taj broj. Al nisam bila dugo ljuta, jer je Vip kasnije dijelio brojeve ispred faxa, pa mi dobro doslo.Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
![]()
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Bookmarks