Mozda ti je maticna pocela rikavati ili ti mozda trebaju driveri, moze biti svasta! Al prvo probaj skinuti najnovije drivere za graficku
Ne znam zašto al otkad sam dobio novi tvrdi disk,imam premalo rama(samo 256 mb).E sad ja svaki put kad izađem iz igrice komp mi stane i probam sve:alt+F4,Ctrl+Alt+Del itd.I nakraju ga uviijek maram restartat.U čem je problem?Zna neko?Jel možda zbog premalo RAMA?
Hvala
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Mozda ti je maticna pocela rikavati ili ti mozda trebaju driveri, moze biti svasta! Al prvo probaj skinuti najnovije drivere za graficku
Ma skinuo sam ih neki dan kad mi nije radio NFS:MW(koji mi još radi jako sporo)
cek, kakve to sad ima veze kaj si dobio novi hard disk, s tvojim nedostatkom RAMa????
Jel si prije isto imao 256 Mb rama ili si imao vise? kolko si tocno imao???
Tko ti je ugradjivo taj disk u racunalo?
Naravno da ti komp stane zato kaj je 256 Mb rama premalo za bilo kaj raditi na windowsima, jer samo windowsi zderu cca 200 Mb, a kamoli onda jos pokretanje nekih zahtjevnih igra.
Po meni je jedna od dvije mogucnosti;
prilikom ugradnje novog diska, jedan keks rama je ostecen il nie dobro sjeo pa ne radi
prilikom ugradnje diska netko ti je maznuo drugi keks od 256 Mb rama...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Imal takav problem, problem ti moze bit u driverima od zvucne, meni je isto jedan komp rikavo sa plocom matsonic, kad je izlazio iz igre sam se restartiro ili se zamrzo...skinul nove drivere i sve radi ok..
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Nema nikakve veze novi har disk sa manjkom RAMA,nego kad sam imao stari Har disk nikad nije kompjuter javio da manjka RAMA?Izvorno postao Smrt
Otac mi je ugradio hard disk koji je dipl.inž.elektrotehnike i on je jednim dijelom platio taj komp tako da nema šanse da je on išta ukrao te sam ga ja gledao dok je to ugrađivao.Mislim si kupit još 512 RAMA.Znači mislite da je problem u RAMU?
Šta zvučna ima s time?Objasni?Izvorno postao microhard
virtualnu memoriju si pogledaj... kad izađeš iz igre komp briše sve iz virtualne... pogledaj jel uopće uključena, ako je od koliko do koliko MB je namještena...
desni klik my computer-> properties-> advanced-> performance settings-> advanced-> virtual memory
Seriously?
Ima i to velike veze...Izvorno postao Babaa
Probaj instalirat nove drivere za zvucnu, pa ako se restartira ili zasteka komp.kad izlazi iz igrice...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
zvučna IMA veze jer driveri nisu kompaktibilni jel ti javlja možda da je windows pao zbog CYMUDA.SYS? ako da skidaj nove drivere od zvučne![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Sjećam se da sam i bio za zvučnu instalirao drivere kad mi nisu radili zvučnici al sam na početku bio mislio da mi neradi nešto s karticomIzvorno postao microhard
taj dio se odnosio ak si komp dao nekom od prijatelja, ili nekom trecem a ne u ovlastenom servisu, il u tvom slucaju ocu...Izvorno postao Babaa
u svakom slucaju 256 Mb RAMa je premalo da bi mogo uopce bilo ista raditi na kompu, a kamoli igrat igre...
zasto ti prije nije javljao, a sad ti javlja neznam....
ok ok sad mi je sinulo.... jel si ti siguran da ti javlja da imas premalo RAMa? ili ti javlja da imas premalo mjesta na disku????, odnosno da ti je jos na disku ostalo samo 256 Mb slobodnog prostora???
Daj ti zaljepi sliku toga kad ti javlja da imas premalo rama!!
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Kaže mi Virtual Memory too low.Kada mi se to ponovi(a ponovi mi se recimo kad imam puno programa uključenih) potat ću sliku.A i imam hard disk od 160 gb.A imam zauseto negdje manje od 40 gb(zasad)Izvorno postao Smrt
stavi si na automstski klikni set apply pa vidi kak će se ponašat... ako isto vrati i povećaj ovaj donji na jedno gigu odn. 1000Izvorno postao Babaa
kada ima malo virtuale povećaš mu dok ne prestane sjat... imaš mjesta hvala bogu...
a oni koji imaju jako puno memorije moraju isključiti virtualnu jer nema potrebe snimat na spori disk ak ima memorije dovoljno da drži sve
Seriously?
A zašto mi se zbloka samo kad izlazim iz igrice?
Instalirao sam si NET Framework 3.0,Update za Directx i neke drivere za grafičku i još mi neradi
Mislim da bi moglo bit il premalo RAMA il rikava Matična ploča.Pikiram si u Hgspotu kupit 512 RAMA pa ću vidjet.
Bookmarks