Pusti da ti se isprazni do kraja pa onda stavi puniti jedno 12 sati...tako ja radim i uvijek mi baterija drži nakon toga 3-4-5 dana, ovisi.![]()
Jutros sam kupio novi D900 i zanima me koje vrijedi pravilo kod prvog punjenja baterije? Da li je trebam isprazniti do kraja pa je puniti 10-12 sati ili je trebam odmah stavit puniti?
Unaprijed hvala na odgovoru!
Pusti da ti se isprazni do kraja pa onda stavi puniti jedno 12 sati...tako ja radim i uvijek mi baterija drži nakon toga 3-4-5 dana, ovisi.![]()
Na D900 će ti baterija trajati max 2.5 dana ak je dobro formiraš, jer nema baš neku extra dugotrajnu bateriju...najbolje da ga 3 puta potpuno isprazniš i puniš ugašenog 7-8 sati, ne treba više...tada će baterija imati svoj puni kapacitet i onda ga puno kak hoćeš i koliko hoćeš![]()
Bom Chicka WahWah
Isprazni ga dokraja i staviš ga preko noći punit i tako par puta i gas![]()
Izvorno postao M A R I N
Za vrijeme punjenja mobitela ekran cijelo vrijeme svijetli..![]()
Da li se to moze negdje isljkuciti.. ?
da, moze, utipkaj u meniju 9-5-1 pa tamo iskljuci svjetlo kod punjenja
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Izvorno postao McLaren
da li to isto vrijedi i za E900!?
Trazio sam u meniju ali ima samo -Backlight time
- Keypad light
Please help me..![]()
Na E900 ne možeš isključiti svijetlo kod punjenja, pogledaj malo po forumu, bilo je već govora o tome...
Bom Chicka WahWah
Nakon kupnje Samsunga D900 bateriju sam prvi puta ispraznio do kraja i nakon toga je punio 12 sati...iza toga sam je jos jednom do kraja ispraznio i punio nekih 6-7 sati...jucer mi se dogodilo da nesto prckam po mobu (slike, muzika) i odjednom mi je baterija na kojoj su bile dvije crtice javila da je slaba...da li se radi o nekom bugu (memory effect) ili je baterija toliko losa (mob je kupljen na crno)? Koliko sam ja vidio po forumima, baterija na D900 obicno izdrzi 2-2.5 dana...
Bookmarks