Besplatno surfanje je unutar Vodafone live portala, surfanje izvan njega se naplaćuje po redovnom cijeniku.
evo danas su me obradovali računom i to ni više ni manje 1100kn u grubo.
zašto?
zato jer pristup gprs0.vipnet.hr je čista prevara.
na jednoj strani promoviraju besplatno surfanje a na drugoj strani ti naplate zašto zato jer nije besplatno surfanje več samo uvid u stranicu vodafon live a sve ostalo se naplačuje.
pazite se tih stvari da ne nasjednete kao ja .
pozdrav vip korisnik od prvih dana vipa.
Besplatno surfanje je unutar Vodafone live portala, surfanje izvan njega se naplaćuje po redovnom cijeniku.
Gprs Start je namjenjen za surfanje wapom. A gdje je spomenuto da je surfanje Internetom GPRSom besplatno?Izvorno postao mrcina
dobar grah daleko se čuje
sve je to ok ali ,ima taj ali svoje značenje a to je da nisu to nigdje izjavili kad su reklamirali besplatno surfanje več poskrivečki to na stranici koju nigdje na live portalu nemreš vidjeti napisali.
prije godinu dvije kad sam koristio nokiu imali su promotivno nakon ukidanja plačanja pristupa netu putem gprs0 .jer ostale verzije se naplačuju.
Ne znam, ali već dulje vrijeme po svim forumima, a i na njihovoj stranici je naglašeno da nije surfanje Internetom besplatno, nego samo po Vodafone Live portalu.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
i za svaki sadržaj koji ideš ti piše za kupiti i koliko košta,ništ novo!
Da si prije čito forum i bio na njemu bi bio obaviješten!![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Bookmarks