Svidja mi se dizajn uredjaja.. To je HTC Trinity ak se nevaram, nek me netko ispravi ak grijesim![]()
Zanimljive su dimenzije, debljina samo 17 mm.
Ali nije ovo nipošto nasljiednik Titana, prije bih rekao da je navljednik Q9100 jerbo nema 3g a ima procesor TI OMAP 850, 200 Mhz (izvor: GSM arena)
http://www.gsmarena.com/htc_p4350-1781.php
Svidja mi se dizajn uredjaja.. To je HTC Trinity ak se nevaram, nek me netko ispravi ak grijesim![]()
Trinity je P3600.
A da da.. Trinity nema qwerty tipkovnicu.. ovo je Herald..
BTW.. evo kratki filmich ovog uredjaja ak nekoga zanima..
http://www.youtube.com/watch?v=wedGXUdwgWA
Cure mi sline kad vidim koliko je tanak. Al neka njega, ja s ovim šibam preko 1 mbps![]()
To je jedino sta mi "fali" na titanu, da je malo tanji, al oke je i ovak.. Svejedno ga nenosim u djepu vec u onoj torbici sto sam dobio tak da mi i neigra neku ulogu debljina..
Svidja mi se sto ima led diodice na tipkovnici za Shift i CTRL, tak da ti svijetli kad je upaljeno.. to je super fora
Malo preslab procesor ima ovaj uredjaj.. meni je preslab procesor i na titanu..
al ja sam bolestan.. nemojte mene slusat uopce..![]()
Ma da, 200 mHz je jad i nevolja. A što se titana tiče, nisam ni ja baš oduševljen procesorom jer sam davno prije imao Ipaq 4700, tako da me filing još držiIzvorno postao Shamanix
![]()
wau koja mrcina.
Jedino mi se ne sviđaju tipkovnice koje su počeli ugrađivati nakon Varia.
Ova na mojem variu mi je odlična, tipke su razdvojene i imam dobar feeling di je koja.
Ne sviđaju mi se baš ove spojene tipke.
Šteta jedino zbog proca...
Toga sam se ja bojao kad sam se odlučio za titana, al vjeruj, bez obzira što su spojene, dovoljno su izbočene, čak i više nego na Variu. Tako da nikakvih problema nema s tipkanjem nema, tipkam skoro pa jednako brzo kao na PC-uIzvorno postao observer
Tocno, nisu lose ove spojene tipke, lijepse izgledaju ovakve tipke ( barem meni ) nego one razdvojene u varia..
Ako usporedjujemo tipkovnicu na titanu i P4350, na P4350 su tipke malo shire nego na titanu, sto znaci da je jos lakse pisat na P4350..
Ne znam bas, ali ja stvarno ne vidim smisao ovog uredjaja. Apsolutno ne vidim opravdanost ugradjivanja vec sad arhaicnog procesora u neki super-tanki ultra moderni uredjaj. Da ima 3G i HSDPA, ovaj bi uredjaj i vrijedio nesto, ali ovako je uredjaj samo jeftin nacin da se izvuce jos nesto novaca na postojecoj platformi. S druge strane, ovo je prvi HTC-ov uredjaj ovakvih karakteristika, pa to recimo donekle opravdava ovaj komunikator.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Da, jedna velika nebuloza. Podsjesca me na vrijeme kad je izasla Nokia 9210, bez GPRS-a,su zto postojale vec i 8310 i 7650 s GPRS-om. Samo se bojim da HTC ne krene stopana Nokije :throw:
Ah čuj, garant im je ostalo dosta starih komponenti od starih modela, primjerice Varia, pa su to upakovali u kučište nešto novijeg izgleda i sa pokojom sitnicom boljom.
Meni ne smeta, slabiji procesor=dulje trajanje baterije.
A i tanji je od varia koliko mi se čini, i ima nešto bolju kamericu.
Ako bih morao birati između njih dva uzeo bih ovoga, ne.
A i kada gledamo MDA Vario/Qtek 9100 i nije baš njihov proizvod, ne.
Ako je cijena primjerena, uredaj ce se cak fino prodavati. Mislim da ovdje HTC cilja na ljude kojima treba jednostavan dlanovnik sa tipkovnicom. Trebali su ubaciti UMTS i nazvati ga Instant Messengerom. Eh, sto je marketing...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Pozdravljeni!
Pitanje je ocito iz naslova. Steta je da TyTN nema GPS, stoga ima li neka varijanta da se recimo GPS preko bluetootha spoji na ovo cudo i uz pametan software upogoni?
Jos jedno, sada mi palo na pamet:
Dakle, situacija je sljedeca: ako se moze koristiti na cesti za navigaciju, kako stoji stvar sa kartama i podrskom recimo za koristenje na moru kod nas?
Naime blizo sam kupnje pa me to prilicno interesira.
Hvala na paznji
Evo mogu ti rech iz osobnog iskustva..
Imam tytn, navigacijski software I-Go i bluetooth GPS reciver i radi odlicno..
Nisam bas previse testirao kartu, ali koliko sam mogao primjetit da je nedovrsena i nije 100% pokrivenost. Fale ulice u manjim gradicima sto se tice hrvatske, nema puno POI-a itd..
Osim toga radi perfektno..
Sto se tice navigacije na moru, za to je dobar navigacijski program od VITO Technologies-a
Hvala na odgovoru!
Ma ni ne mislim da ce biti upisana svaka ulicica od 2m kvadratna, nego me interesiraju veci gradovi u Rvata, a normalno onda i Nemcija, Italija, Austrija recimo i to bi bilo to. Nego ako ti nije tlaka, da li bi mi mogao reci cijenu tog gsm-a i cijene softwarea (mislim onako, tri-cetiri ozujske i sl. za soft.) i gdje se to moze nabaviti. To mi je jedino nedostajalo na TyTN-u. Stvarno je mracna naprava. E da, gdje se to moze opipati i primiti u ruku?
pozdrav
Sto se tce hrvatske, glavne medjugradske ceste su napravljene i u vecim gradovima ima ulica ali neke su krivo napisane, dakle imena tih ulica..
Sto se tice njemacke austrije itd.. tamo je situacija puno bolja, detaljnije je napravljena karta, vise detalja itd..
HTC TyTN u hrvatskoj kosta 6199 kn, a navigacijski software neznam tocno, ja sam skinio s neta besplatno, a kosta oko 1500 kn ( bubnio sam cijenu, ako netko zna tocnije neka me ispravi ), GPS reciver mozes kupit za 700tinjak kuna u HR..
Gdje mozes opipat nebi znao hehe, pogledaj na sluzbenom HTC sajtu maloprodaju pa tamo negdje mozda..
Od frenda frend ima HP-a 6915, a prije je imao 6515 i kaze da je jako zadovoljan s tom napravom sto se tice GPS-a. Mozda bi se moglo ugurati u TyTN software sa HP-a. Cini mi se nekako logicno. Isti je OS, a gps je gps.
Sta mislis o tome?
pozdrav
Probaj otić u HGspot, možda ti dadnu da ga opipaš
EDIT, odosmo u OFF, sad će babarogaajmo nazad na temu......
Mile, bas si dobro ispao na slici!![]()
Daj radje vidi post prije pa reci jel' se to moze seljakati iz HP-a na TyTN?
Mislim, pribavim, instaliram i radi. Da li su kompatibilni ili je opet HP prica za sebe?
pozdrav
Trebalo bi, ali kao što rekoh, nije to tema, otvorit drugi thread pa ćemo onda laprdat o tome.
sluzbeno je i kod nas:
http://www.htc.com.hr/html/PressCentar/objave.html
Review je na poljskom....ali fotke nisu....![]()
http://pdaclub.pl/view.php?news_id=12107
Bookmarks