Možda da probaš staviti nekakvu sivkastu boju, da nebude baš bijeli... možda upali...![]()
Daklem...
upustih se u suludu misiju izrade jedne prigodne teme za nadolazece blagdane i nakon podosta muke.....temu sam i dovrsio...prebacio na mob i.....gle cuda....unatoc tome sto sam slova stavio bijele boje....na mobu se sve ne vidi jer su slova i dalje crna....par puta probao...provjeravao i provjeravao...ali svi moji pokusaji bili bezuspjesni.....E sada....tko zna zasto mene doticni theme studio za***ava i kako ga natjerat da mi prikaze slova bijele boje...a ne crne...
Prilazem i doticnu temu pa si isprobajte...mozda ce vama raditi...
svaki korisni i manje korisni prijedlog dobrodosao...
Download teme
Slika toga kako bi trebalo izgledati...
Takodjer je na jos par mjesta crna boja umjesto bijele....ali ovo je cisto da shvatite o cemu je rijec.....bitno da su op logo, datum, softkeyevi onakvi kakvi bi trebali biti...ali vecina ostalog je crno umjesto bijelo...and it's driving me maaad!!..![]()
Možda da probaš staviti nekakvu sivkastu boju, da nebude baš bijeli... možda upali...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Probah....unfortunately......no success....![]()
KOliko vidim to su slova ispod ikona što te muče...
Možda ovisi o "pozadini" ikona koju staviš.... Vidim da si stavio nekakvu "prozirnu" "pozadinu"... možda da staviš crnu...![]()
Stvano nevidim zašto ti neće na mobu biti ta slova bijela...![]()
Mislim da da sam skuzio u cemu je stos....ali za potvrdit moju teoriju treba mi netko sa nokiom 6630 ili 6680 da si prebaci temu na mob i javi koja je boja slova ispod ikona....Ako ce biti bijela....onda sam ja malo zeznuo u odabiru teme....ali sam barem napravio dobru temu za te mobitele![]()
tema je u bananiIzvorno postao matrixcore
Pa uploadaj temu ovdje i lijepo u postu zamoliš da netko tko ima 6630/6680 (a ima ih) da proba...
Svaka čat na trudu.. ja sam se isop rije počep zezati sa S60 Theme studio_m, pa nisam mogo napraviti temu...![]()
Možda da si samo stavio drugu sliku kao pozadinu u izborniku, da nebude samo jedna...![]()
Pa stavljena je tema...lijepo gore u prvom postu...
A sto se iste slike tice....s obzirom da mi je to prva tema...morao sam prvo skuzit uopce sta je sta....pa sam for the time being ostavio istu sliku svuda....i mislio to pomalo mijenjati, ali je u medjuvremenu iskrsnuo ovaj problem sa slovima![]()
Problem rijesen...tema sredjena....meni se svidja i to je najbitnije...ona tema koja je u prvom postu ce vrlo vjerojatno raditi sasvim normalno svim 6630/6680 korisnicima pa tko voli nek izvoli![]()
Bookmarks