Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 28

Threaded View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Koncert "Za prijatelja" 17/11/2006

Dakle, sutra, 17/11/2006 se održava humanitarni koncert za Krešimira Malbaša, školskog prijatelja moje jako dobre prijateljice, pa ovo radim i za nju.....

Dakle, Krešimir Malbaša je bolovao od tumora u maloj zdjelici, te je več od prije tjedan dana organiziran koncert za sutra, koji bi pripomogao financijsku situaciju njegovih roditelja, između ostale dodatne dobrovoljne akcije prodaje slika.

No, Krešo je jučer nakon osmosatne operacije u Budimpešti preminuo.

E sad, ono, najbitnije, usprkos njegovoj tragičnoj smrti koncert će se ipak održati, i to kao "Posljednji pozdrav", na kojem će sudjelovati mnogobrojni izvođači između kojih su i Hladno Pivo, TBF, Kawasaki 3P, Neugodno iznenaðenje, Veliki bijeli slon, Antenat, Genetic Plant, Pretty Little Nightmare.....

Sav prihod od humanitarnog koncerta ide njegovim roditeljima koji moraju platiti operaciju od 24 000 eura.

Ovim putem pozivam sve koji su željni pomoći roditeljima preminulog Kreše, da sutra, 17.11. dodju na koncert u 20:00 sati u prostorije SKUC-a (PAUK na Savi). Ulaznice se mogu kupiti na ulazu u klub PAUK, po cijeni od 30 kuna. Ulaz je od 20 sati, prodaja ulaznica na blagajni kluba od 19 sati.

Naravno, tamo ćete moći naći i mene i moju prijateljicu te se slobodno javite.

Ostali detalji:
    http://www.muzika.hr/default.aspx?id=9682
    http://www.spansko.net/vijesti.php?id=895

U moje i njeno ime, svima hvala unaprijed.
    Zadnji uredio zerobravo : 16-11-2006 u 21:24

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove