gdje se kod nas može kupit ovaj model, 20 gb?
Sada malo švrljam neto i naletim na iRiver H10 mp3 player sa 20GB hardom...
Čini se jako zanimljiv, jer je dosta jeftin i ima dosta funkcija...
Zanima me da li je tko imao u rukama taj player H10 (možda manjeg kapaciteta, 5 ili 6GB)?? Najviše me zanima onaj touchpad? Da li je teško "upravljati" sa tim playerom pošto ima svega 2 tipke i taj touchpad naprjed??
Znam da su iRiver-ovi playeri jako dobri, pa me zanima vaše mišljenje o tom playeru (H10)...
Evo jedna slika:
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
gdje se kod nas može kupit ovaj model, 20 gb?
Nobilis informatika...
cijena: 1.670,18 Kn za gotovinu...
Evo link
Nego, jel ko ima kakva iskustva sa H10 mp3 playerima??
ovo je odlična cjena s obzirom na player i proizvođača,odi u dučan pa ga isprobaj tako češ najbolje vidjet,no osobno bi mi bio ovo prvi izbor kod hdd playera do 2k kuna.
ja sam se odlučila za ovaj mp3 player, pa može li mi netko reći gdje bi ga u splitu ili zagrebu mogla naći? (ili možda narućit)![]()
model od 6GB imaš u linksu i nobilis informatici (oboje ZG)... ja nisam mogo nać model od 20GB pa sam kupio sandisk...
jel imaju sve boje, il samo ona crvena(ona mi je pregadna,hihi)?
čini mi se da u linksu imaju "srebrni"... Meni je taj crveni baš ok...
evo uzela sam srebreni. steta sta nije bilo crnog ili plavog![]()
čestitam na odabiru,ako si voljna napiši svojim riječima par redova o playeru
angels might have been eaten.
Nešto mi u nobilisu nema logike kako to da H10 od 20 gb košta 1700 a od 6 1500 nema logike ni malo
zašto nano 1gb u hg spotu košta 1.339,00kn a 2 gb 1.670,00kn?!
angels might have been eaten.
da li je moguce da navedeni player ne reproducira glazbu prema ID tag-ovima, nego prema abecedi?!
je li to moguce?!
Ja namjeravam kupiti ovaj player pa me isto zanimaju iskustava korisnika,a da ne otvaram novu temu bezveze.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
evo ima tu nesto o tomeIzvorno postao Thunderhead
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=28541
Izvorno postao Ico
Ja sam kupio prije par dana bas crveni...
Bio sam se dvoumio izmedju ovog od 6 gigi i onog manjeg novog mp4 playera od 2 gige....a razlika je bila koji 100 kuna..pa sam ubo h10 crveni...
konacno netko kupio player tako da mozemo od njega cuti iskustva iz "prve ruke" ...Izvorno postao Stewanov
kad proucis player, obavezno napisi dojmove i misljenje, tako da znamo da li se isplati to kupovati!
pozdrav!
p.s. da li je istina da player svira pjesme po abecedi, ignorirajući pri tome ID tagove ???
yep al meni to ne smeta......jedino sad jos moram prokljuvit kak da brisem....ono kaj imam gore i filam nove stvari koje zelim sad slusat....
Vjerovatno mogu fizicki sam ic brisat po folderima....
Sinkronizacija se vrsi prek windows media playera.....i ajde...bar je po meni bolja ova opcija neg kad sam imo šufl od ipoda....pa sam se sa onim itjunsima jebao non stop **** ih ja....plus nisam mogo si puknut stvari ko da ih prebacujem na drugi hard...tj. jesam al mi onda shufle nije htio svirat....pa onda nisam mogo to ni brisat..jer windowsi nisu preopoznavali prijenosni disk.....al to sa iriverom kolko dosada vidim nije slucaj....jedino je malo sporije kad ovak prek foldera prebacujes stvari na player....neg prek sinhkronizacije.....sa wmd playerom....
Zvuk mi je zasad jeben.....pogotovo sa ovim kossovim sluskama....![]()
E da na netu sam nasao....da je za us trziste izasao novi firmware...koji to ispravlja...ali za eu jos kolko vidim ne....Izvorno postao xdavorinx
da, to me brine ...
imati player koji svira stvari po abecedi, a ne po ID tagovima, mi je totalni promasaj! ne kuzim koja je logika iza toga!
osim ako fakat dode firmware za ispravak! drzim fige da dode prije nego odem onda kupiti ipod.
ma zbog toga fakat ja nebi kupovao ipod..jerbo je bezobrazno skup...a nije uopce bolji player od irivera....
A ipoda nebi vise nikad imao....pa za neznam kakve novce...jerbo sam ga vec imao i u naletu bijesao raparao u miljon komadica....sto zbog sugavih itjunsa...sto zbog problema.....kad bi ga nafilao sa mjuzom...a ovaj nece svirat...kao nema nis gore.....ja ocu zbrisat....to kaj sam nasnimio gore...u itjunsima..nema...opcije..ko tu za i river.....vec se moras jebat sa folderima...pa mi ga comp nije htio prepoznat..pa ga odspoji i spoji na usb po 15-ak puta.....e onda mi je nakon nekog vremena puko film prepolovio sam ga..na dva djela i u smece....hebo ja ipod.....![]()
![]()
vec dvije godine kupujem mp3 player ... nikako se ne mogu odluciti, pa zato onda slobodno predlozis alternativu ipod-a, bio bih ti vrlo zahvalan!!!Izvorno postao Stewanov
ali, dati 1500kn koji svira pjesme samo po abecedi, TO mi je promasaj i VELIKI razlog da ne kupim player bez obzira na ime ...![]()
Oprostite na OT, al imam pitanje, ovak, imam priliku kupit ipod mini za jako smiješne novce (150kn), al problem je kaj je roze boje, pa me zanima je li moguce skinut masku,da je promjenim il ofarbam
Za njega imas dosta kucista, torbica i slicnih gageta....
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks