A jeste mi i vi neki, kaj niko niš ne zna??????????
Evo mene s još jednom temom....
Ovako, imam D-Link DWL-2000+ u Repeater modu i u njemu unesenu MAC adresu Simensa SE555....
E sad, kad se s nekim kompom (probano s više njih da otklonim sumnju da je stvar u kompu) spojim preko D-linka na Siemensa veza se uspostavi, pa se prekine, pa opet uspostavi, pa opet prekine i tako u nedogled...
Kad je D-link u AP modu sve radi kak treba, znači nije problem u D-linku...
Ja mislim da je problem u postavkama na Siemensu... Znam da su kompatibilni jer imaju iste chipsete tako da ni u tome nije problem...
Zanima me u kojem modu tj. s kakvim postavkama treba biti Siemens da bi se neki uređaj spojio na njega preko Repeatera.... Trenutno je u PPPoE modu, i tako očito ne radi, no s jednim kompom se na njega (znači bez posrednosti Repeatera) mogu spojiti i ići na net.
I da, signala ima dosta, bez brige, to nije problem...![]()
A jeste mi i vi neki, kaj niko niš ne zna??????????
Posalji mail sa pitanjem u Siemens, D-Link ili M SAN koji je distributer za HR.![]()
Mislim da ces tesko naci odgovor na forumu ako do sada nije stigao.
Sretno.....![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
OK, ne znam kako je ovo završilo na vrhu, ali kad je već tu, probat ću odgovorit...
Taj ti podržava repeater, ali samo u njegovom operativnom softveru. Da bi repeater ispravno funkcionirao moraš imati AP sa dvije antene, jedna koja će primati signal i druga koja će ga istovremeno odašiljati...Drugim riječima, ako želiš koristiti repeater, morat ćeš nabaviti drugi AP.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks