Trenutno mozes da stavis samo 55R i 58R.Imas ovde tutorijal kako da se resis toga
Evo provrtih cijeli forum al nisam našo riješenje za moj problem!
Radi seo tome da sam dobio v600 koja je bila na deutsch t-mobile i onda sam joj s RDS-om puknio "09.58R + SE7400AXXXX1C9 MonsterPack" s BlueDevil-ovie stranice.
Sve je prošlo ok ali mi se ne sviđa previše tj. ne sviđa se mojoj sestri (nema nigdje postavki za ono vanjsko svjetlo a ona pada na take fore) pa sam odlušio da puknem "triplets_g_0b.09.72r_lp0032_jpjava_g_0b_triplet_0 4_05r_se6424axxt11d4_1ff" kojeg preporučuju na ostalim foruminma, i tu nailazim na problem.
Sve fino prođe do posljednjeg restarta i onda se mob ugasi i ne pali se više, RDS napiše da ga probam ručno upaliti i kad probam samo mi tipkovnica bljesne i niš više. Upaliti ga mogu samo u flash modu i tamo mi ne ispisuje nikake podatke nego samo neku bezveznu poruku. Komp prepoznaje mob samo u tom modu inače ko da ga i nema.
Stvar je u tome da poslije MP-a od BlueDevil-a ne mogu staviti ništa više osim ponovo samog njega!
Pitanje je kako da stavim bilo šta osim prvog gore navedenog i koji bi bio najbolji?
Trenutno mozes da stavis samo 55R i 58R.Imas ovde tutorijal kako da se resis toga
OK!Izvorno postao JA_SAM
Probavam po tuttorijalu al sam zaglavio!
Prebaciti ću se tamo s pitanjima!!!
![]()
pa ako ju zeza samo funlightshema , nađi na netu , imaš toga na tone , i sa p2kmanagerom to ubaci u audio folder , i gotova stvar![]()
P. L. U. R.
Da to sam i uradio!Izvorno postao DOMICH
Nisam puno čačko oko toga pa nisam odma naišo na tako riješenje!
Ali svejedno bi želio isprobati R7x al neide mi!
Tamo kod mene i piše da se R9.5x može pregaziti samo s drugim R9.5x, dakle 55 sa 58 i obratno. To je zaheb, ali nije nerješiv. Čak je i tu bio thread kako se to riješi, i ja sam to radio na 2-3 moba i bez beda je išlo.
Evo ti još jedan link:
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=11357
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Je shvatio sam taj dio o nerješivom zaheb-u!Izvorno postao BlueDevil
Počeo sam rješavati to po http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=11380 naputcima koje sam dobio ovdje od "ja sam" al sam zaglavio na stavci kad treba konvertirati PDS s "un5x_patch"-om!
Radim sve kako tamo piše al to je za za v525 pa me zanima dali su iste memorijske adrese i za v600 (mislim da jesu al neide mi).
Izvučem file 10018000 i po tutorijalu ga moram konvertirati, e sad:
1. piše da se to radi s "un5x_patch" al ga nemogu nigdi nać za download
2. skinio sam "un5x" (negdi od rusa) i s njim kad probam konvertirati kaže "File access denied". Neznam jel to što nemam "un5x_patch" ili koristim pogrešnu adresu memorije?
Svaka pomoć dobrodošla!!!
adresa ti je ista i za v600 , a patch sam ti poslo pa ti vidi!![]()
P. L. U. R.
Zahvaljujem radi!!!Izvorno postao DOMICH
![]()
v525 sa v600 je u potpunosti kompatibilan, dok v300 ima drugačiju adresu PDS zone pa tu dolazi do konfuzije oko skidanja bootloader-a. No ti se time ne moraš zamarat.Izvorno postao kurbaos
![]()
Bookmarks