mobitel jako dobar, ako ti kamera nije toliko važna još je i bolji... proširuješ mu memoriju sa microSD karticama, što još reći... Prćkao po njemu nisam puno, ali namjeravan pa...![]()
svi koji imate L7 ili ste prckali po njoj moze koji komentar na mobitel... planiram ga uzeti pa ono dali je oko mobitel... kako ste zadovoljni....???
mobitel jako dobar, ako ti kamera nije toliko važna još je i bolji... proširuješ mu memoriju sa microSD karticama, što još reći... Prćkao po njemu nisam puno, ali namjeravan pa...![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Moj review:
Koristim ga oko 4 mjeseca. Sve u svemu ok. Brandirani soft je u kur*u, ali to se da rješit. Dosta je brz, sve nadogradnje firma koje idu gore su jako stabilne i nikad mi se još nije dogodio reset, kamera je ok, kretanje po samom meni-u je dosta brzo, jedino će biti malo problem oko pisanja poruka ako nisi navikao na razr modele ili nešto slično sa "odrezanom" tipkovnicom, ali u tjedan dana će ti sjesti samo tako ako puno pišeš poruke.
Njegovu podršku i sve njegove mogućnosti možeš vidjeti ovdje
Ja mobitel preporučam zbog dobre funkcionalnosti, stabilnosti (prvi puta da hvalim stabilnost firma na motoroli), brzine, podrške za microSD od sad mislim čak i do 2GB-a i naravno zbog dizajna.
Dakle, ovdje se može zaključiti da sam koncipirao pozitivan review tako da PREPORUČAM!
Poštovanje![]()
Ja imam L7 već mjesec dana i moram ti reći da sam oduševljen. Kupio sam ju prek oglasnika i odmah sam ju dao otkodirat i stavio sam novi soft (nakon nekog vremena planiram staviti Yueta). Meni je L7 jedan od najljepših mobitela na tržištu i odličan mi je jer je tanak. Ako ti nije važna kamera, onda je to mobitel za tebe! Sve u svemu odličan mobitel i najbolji u klasi "dobiveno/uloženo"
hvala ljudi odlucio sam se za L7.... imao sam V3 i bio sam prezadovoljan al morao sam prodati mob zbog para zato sada trazim novi stroj hehe..... sada idem u potragu za L7 ili neko mjenjanje....
![]()
Bookmarks