Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    SE w810i
    Operater
    T-hiefs
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

komp mi se nece ugasi...pomozite

neznan sto mi se sa kompjuteron desava....danas doden, upalin ga i cili mi je usporen, radi sve usporeno.....skinen media player11 i iden vidit sto je novo..op, nece svira....gledan sto je sa device-on se mucin bar uru ipo i nesto mi trazi restart, ja na ok i on se krene gasit....napise mi na onaj plavi ekran loging off i ja ga ostavin 15min tako i vidin da dalje ne ide,restart, proban u safeu, ista stvar.....neznan sto cu, pomozite molin vas, fala unaprid

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Sep 2003
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    23.242
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.242, Nivo: 37
    Bodovi: 23.242, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pajo
    neznan sto mi se sa kompjuteron desava....danas doden, upalin ga i cili mi je usporen, radi sve usporeno.....skinen media player11 i iden vidit sto je novo..op, nece svira....gledan sto je sa device-on se mucin bar uru ipo i nesto mi trazi restart, ja na ok i on se krene gasit....napise mi na onaj plavi ekran loging off i ja ga ostavin 15min tako i vidin da dalje ne ide,restart, proban u safeu, ista stvar.....neznan sto cu, pomozite molin vas, fala unaprid
    Znam da si novi na forumu ali vec nekoliko puta su te opomenuli da moras stavljati postove u odgovarajuce podforume, za ovaj post imas podforum RACUNALA!
    Ako neznas sam nac evo ti LINK.

P.S. Ajde bar naslov napisi tocno!

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove