Bok, da li možda netko zna kako da prebacim telefonski imenik koji imam save-an na kompu (od samsunga) na sony i kako da slikice prebacim.. malo sam neuka, pa ako netko ima strpljenja i znanja da mi objasni..
Bok, da li možda netko zna kako da prebacim telefonski imenik koji imam save-an na kompu (od samsunga) na sony i kako da slikice prebacim.. malo sam neuka, pa ako netko ima strpljenja i znanja da mi objasni..
samo za info- znam spojiti mob na komp.. ali ne znam kako da prebacim to..
Nije teško jer ne trebaš drivere ni ništa(to se odnosi na Windows XP),komp ti sam instalira kao USB Mass Storage Device pričekaš malo i slike prebacuješ u image,zvukove u Audio itd.Ništ lakše
ma kontam ja to sve, međutim imam phonebook save-an na kompu još prije od samsunga i nemam pojma na koji file je save-an taj phonebook i kako to prebaciti u sony ericsson.. ne znam da li kužiš?
Da li još uvijek imaš taj samsung? Koji je to model?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nemam nažalost, šmrc.. zato i pitam za pomoć vezano uz kopiranje imenika..
Bookmarks