![]()
Na netu,......nadam se da imam više šanse ak me upoznaju prije nego me vide![]()
di tražite curu il decka?
![]()
Na netu,......nadam se da imam više šanse ak me upoznaju prije nego me vide![]()
po kaficima,u gradu...
Ako si gladan pojedi nesto
@twiksi to ti nevalja, imao sam iskustva s tim, uzas.
Većinom u kafićima,te susjednim selima.![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
grad bircevi
ja ne trazim (jer ju imam), a kad trazim ja samo idem van, one same dodju![]()
potpis gog
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma to je bila šala, iako am deča posredno upoznala preko neta........u biti visili smo davnih dana na vidijevom chatu, onda smo skužili da smo isti kvart skoro ista generacija a da se ne znamo....onda smo se sprijateljili, postali naj frendovi... i eto sad smo skupa
copyright by Mjehuric
pa uglavnom vani, ili preko nekoga iz društva..dođe netko novi i tak...
twixy-znači prvo je bilo prijateljstvo a sad veza....? vidiš coma, o tome ti ja pričam!!!
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Poslao: gog
ja ne trazim (jer ju imam), a kad trazim ja samo idem van, one same dodju![]()
baš sam htijela navratit ali sam u zadnji čas vidjela da je cura s tobom..!
:throw:
di?![]()
ma ono prije u baobabu...![]()
ma sam ti dodji drugi putabtw, moja djevojka ne grize dok ju drzim na lancu
![]()
o da dugo prijateljstvo...trebalo nam je vremena
prije sam mislila da ak ne klikne odmah nije to to...u nekim pogledima još je ljepše ovako...sad smo godinu dana skupa i lijepo nam je
copyright by Mjehuric
I ja sam sa svojim dečkom najprije DUGO bila frendica, išli smo zajedno u razred (od 1-8 razreda) i meni se nikada nije sviđao na taj način sve do prije godinu i pol, od tada smo zajedno. U biti je baš dobro kada si s nekim koga jako dobro poznaješ.
ja nikada sa niti jednim prijateljem nisam ništa imala. neznam, uopće me na taj neki način ne privlače moji frendovi.
a opet nikad neznaš...imam tek 21 tko zna možda se i dogodi...
još si mlada, hehe kad dođeš u moje godine promijeniš se![]()
copyright by Mjehuric
da ali ja imam stvarno puno frendova, čak više muških nego ženskih. muški su mi puno bolji za neko prijateljstvo, nisu babe i sasvim su normalni. imam ih puno i fakat mi nikak na pamet ne pada da bilo s kojim od njih nekaj imam.
ha tko zna, bumo vidjeli....
Opće ih ne tražim i idem van prvenstveno zbog sebe a ne zbog nekih fufica.Poslao: vjeko
di tražite curu il decka?
Najviše mrzim ekipu koja kaže ajmo tu i tu, idemo upecat neke trebe. Mene to opće ne puca ja odem tam van i ako koju upecam dobro a ako ne upecat će ona mene.
Fala bogu pa s pronalaskom cura nikad problema nisam imo, nadam se da i necu!
Ž!
U biti i nije jer ti postane ubrzo jako dosadno u toj vezi, ja sam imao isti takav slucaj ali jednostavno nejde!Poslao: Mobyfan-ica
U biti je baš dobro kada si s nekim koga jako dobro poznaješ.![]()
Ja sam samo jednom pokusala na taj nacin i bila je katastrofa.Inace,svi su mi decki bili prvo duze vremena prijatelji,a neki su to ostali i kasnije.Poslao: andrea
ja nikada sa niti jednim prijateljem nisam ništa imala. neznam, uopće me na taj neki način ne privlače moji frendovi.
a opet nikad neznaš...imam tek 21 tko zna možda se i dogodi...
Onda tebi u svakoj vezi nakon nekog vremena postane dosadno, to onda nije bila ljubav. Nama nakon godine i pol još nije dosadilo i mislim da ni neće. Meni je skroz bezveze bit s nekim svakih tjedan dana.Poslao: dilurekba
U biti i nije jer ti postane ubrzo jako dosadno u toj vezi, ja sam imao isti takav slucaj ali jednostavno nejde!![]()
Meni nijePoslao: Mobyfan-ica
Meni je skroz bezveze bit s nekim svakih tjedan dana.![]()
Meni je.![]()
Bookmarks