To se dugo nije događalo. Posijeća me na staro dobro vrijeme VIPa kad bi ti odrapili po 30 kuna iz jednom i bacili te u minus. Od tada sam otišao s VIP i rekao poput POEa:
Never more!
Stvarno sam se iznervirala vec u rano jutro. Hocu obavit jedan vazan razgovor i pocne mi govoriti automat da mi stanje racuna nije dovoljno za uspostavu poziva. Ali kako, kako kad sam zaspala sa punim racunom. Sta su duhovi preko noci zvali i slali sa mog mobitela??I tako zivcana nazovem sluzbu za korisnike, da bi mi lik rekao... pa da, neke su greske u sustavu, vidim da niste vrsili nikakve transakcije, vratit cemo vam novce u roku 24h onda. Ma sta ces mi vracat sutra,kad mi sad trebaju ti novci... koji su to lopovi... a jos radim i reklame za njih!! Evo im jedna anti-reklama.
![]()
![]()
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
To se dugo nije događalo. Posijeća me na staro dobro vrijeme VIPa kad bi ti odrapili po 30 kuna iz jednom i bacili te u minus. Od tada sam otišao s VIP i rekao poput POEa:
Never more!
Ne podsjecaj me!Izvorno postao mateob
I meni su to davno napravili. ( I da sinoc
). Al sta mogu kad imaju neke usluge bolje od drugih operatera pa tak malo miksam mreze i od svake koristim najbolje.
Kako mi je sad cijeli dan pokvaren.Jos jednom da mi to naprave i bacam bombu na sjedište.
![]()
![]()
pa jolie meni si slala sms cijelu noć![]()
![]()
Opet sam pocela mjesecaritIzvorno postao smogovac
![]()
Dobro, al taman mi je ostalo za jednu vaznu poruku jutros tebi.
![]()
![]()
mom frendu se ista stavr dogodila na simpi..sad mi je baš javio,nestalo oko 25kn...a on mi nije sms slao...![]()
Ma meni se to nije nikad dogodilo na Simpi, a na Vipu mi je ovo vec 4. put da su mi tako nestali novci sa racuna. Pa mozda su frendu skinuli za onu opciju unlimited.![]()
![]()
Evo ja sam jucer sa simpe poslao mms i osoba koja ga je dobila nije ga dobila sa mojeg broj....za nevjerovati.Uz to mi nisu niti kunu skinuliIzvorno postao smogovac
Ocito su im neki radovi u toku
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nisu duhovi trebali zvati s tvog moba nego su se mogli samo spojiti malo na Vodafone Live, ali vjerojatno si se ti spajala maloIzvorno postao JOLIE
![]()
dobar grah daleko se čuje
A ti si vjerojatno onaj stricek Darko koji mi se javio na sluzbi za korisnike.Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
Na Vodafone sam isla dan prije nego su mi skinuli novce. Evo, sad su ih vratili. Ali trebali su mi vratit duplo za dusevne boli!!
![]()
![]()
![]()
ma nisam ja on Darko mi je od frendovog tetka kum. A za dusevne boli se trebas obratiti u neku od ustanova vjerojatno![]()
Dajte pogledajte kaj su meni napisali na računu iz Vipa.Inače plačam ga trajnim nalogom.Evo ovak:
Prilikom redovne kontrole sustava otkrivena je pogrešna naplata dijela poziva koji su trebali biti besplatni.Pogrešno naplačeni iznos je vračen na upravo izdanom računu u obliku bonusa Hvala na povjerenju.Ispričavamo se zbog pogreške.
Nije bio neki velki iznos,al se vidi da nekaj griješe,možda se i tebi nekaj desilo.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Izvorno postao gaginjo
pa to meni pise na svakom vipovom racunu... i vrate mi po 5-6 kuna svaki mjesec.
... i sve je to ok ako korisnik prati barem donekle stanje na racunu.
Meni bi naprijmer mogli popaliti svu lovu a ja bi vjerovatno mrtva ladna nadoplatila racun jer doista nemam naviku provjeravati stanje cesto![]()
i vjerovatno to i prodje cesto,jer neki i ne skuze i ne jave se??![]()
to vrlo cudna stvar kod vipa, posto ja imam vodafone, i besplatan mi internet tj wap, odem na net bzvz i provjerim stanje kad ono imam 10kn manje, odem opet na net, iza provjerim opet rachun kad ono vraceni mi 10kn i jos je 5kn vise![]()
Besplatno ti je surfanje VFL-om a ne Internet odnosno wap.Izvorno postao Mario*
meni se nikad to nije dogodilo,meni se dogodilo samo da mi par puta nisu uzeli novce za poruke,sto meni nimalo ne smeta)))
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Hm... da, tako su jednom mojoj sestricni ni krivoj ni duznojIzvorno postao mala
nadoplatili 100 kn zabunom. I to joj je tak ostalo. A meni nikad, meni samo znaju uzeti novce...
![]()
![]()
kad si zločesta i oni to dobro znaju![]()
Hoces reci da vide nase poruke??Izvorno postao smogovac
![]()
zna se da se iza milog lica i crne kose krije nešta vražje![]()
![]()
Izvorno postao JOLIE
A LOL....to bi bilo uaahahahhahah![]()
da i ja kaže kako su i mene olakšali za nekih 30Kn. prvo sam mislio kako je moja greška da se spajam svagdje pa rekoh ajde dobro, zapisao zadnje stanje računa otišao na vodafon portal i gle nestalo 5.96Kn zovem službu iznesem priču, a žena menmio kako prilikom svakog spajanja na vodafon portal skinu s računa 5.96Kn ali da ih u roku 24h vrate. prije mi se to nikad nije sešavalo a sad u zadnje vrijeme svako četvrto spajanje tako da tek nakon 24h (sve doslovno) dobim tih 5.96Kn nazad, neznam što nebi mogli odmah to vratit kako nekad i učine. A ne das se desi kaop s početka pruče da se nema love zsa pozive.
Veliki minus za ovakav propust. Ali i dalje ću pisat svaku promjkenu na Vip računo. Inače i dalje neznam dio je ovih tridesetak kuna s početka možd al možda su i vratili pa ja spisko da i neznam, sad sve bilježi..
Bookmarks