Drzhim fige da che mi shtovani forumashi mochi pomochi svojim savjetima.
Rijech je o sljedechem:
Nedavno ostadoh bez SE K510i. Uslijed pada, joystick se kompletno odvojio od PCB-a. Poslah ga ovlashtenom serviseru koji mi je pak odgovorio da je kvar nastao zbog mehanichkog oshtechenja (vidi chuda!!) i kao takav, popravak ne ulazi pod garanciju. Joystick se utisnuo u sam PCB i, kako vech spomenuh - odvojio od njega. Po njima, cijena popravka bi me doshla gotovo kao i novi uredjaj.
Moram napomenuti da, osim joysticka, uredjaj radi normalno (mogu slati i primati pozive, kamera radi, tipkovnica takodjer, punjach, USB kabelom se i dalje bez problema mogu prebacivati datoteke s PC-a), tako da ne vjerujem da je doshlo do oshtechenja samoga PCB-a.
Nakon toga sam nazvao jedan privatan servis koji mi je "priopchio" da je aparat moguche popraviti i to po cijeni od...cca 360 kn.
Sada me zanima vashe mishljenje u vezi popravka. Konkretno, da li je ta cifra (360 kn) previsoka?
Ako jest, zna li tko nekoga ili kakav drugi servis na podruchju grada Rijeke koji bi popravak mogao obaviti po nizhoj cijeni od navecene??
Ischekujem optimistichno vashe savjete i..ne shkrtarite s odgovorima!Svaka pomoch (savjet) mi je..dobro doshla!!!

Svaka pomoch (savjet) mi je..dobro doshla!!!
Odgovori uz citat
Bookmarks