evo gledo sam i ja . svaka joj čast![]()
Evo nove nade hrvatskog skijanja- Ana Jelušić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
There are no shortcuts in evolution.
evo gledo sam i ja . svaka joj čast![]()
Čestitke Bravo Ana!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
super je. nadam se da ce biti ko janica ako ne i bolje![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Evo iako baš ne pratim sport, odgledao sam i ja... Čestitke stvarno! Svaka čast!![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
..toooooooo bravo Ana!! odo slavit..ale ale:![]()
![]()
Pridružujem se čestitkama. 2 mjesto je prilično dobro, OK ODLIČNO JE.
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man to fish; and you have fed him for a lifetime
pa da je ana jeluisic nada hrvatskog skijanja (a ne i jedina) se zna odavno. ona je pokazala sfvoje mogucnosti u nekoliko navrata
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Svaka cast Anki!!! konacno da je i ona dosla u prvi plan, konacno da se vise ne vrti sve oko Jane, jer i druge cure zasluzuju pohvale, a do sad se samo jana spominjala
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
-mi smo talenti za sve sportove!
Svaka cast Anci, najbolja si ...![]()
![]()
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
svaka castsamo tako nastavi
![]()
![]()
![]()
iPhone 5s 16 GB
bravo ana...![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
bio sam na trci, narod se vise veselio padu person nego kad je nasa ana zasjela na prvo mjesto.
BRAVO ANA!!!! SVAKA TI ČAST!!!!!! SAMO TAKO NAPRIJED! I NEKA JOJ JE SA SREĆOM!![]()
![]()
SVAKA ČAST ANI!!!![]()
Sad će sve oči biti uprte u nju i kad nešt zaj... svi će ju popljuvat, a prije svih novinari. Tak je oduvijek kod nas bilo i biće na veliku žalost![]()
CARpeDiem*
Prava cura, svaka joj dala!!![]()
![]()
je to je istina.. i zalosnao je to.. al, i da je bila treca svaka cast, ove sezone joj je krenulo...Izvorno postao zicozg
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
baš tako.Izvorno postao Trapavi
Isto je žalosno ono fućkanje kad je Schild-ica vozila...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
inace, navijaci i voditelji su citavo vrijeme glasno navijali za sve skijasice. naravno da su navijaci na kraju navijali za nasu i da su morali biti kontra konkurencije
svaka cast ana samo tako nastavi i neka anja nastavi padati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Meni je ovo totalno bezveze kad se netko ide veseliti tudoj nesreci ili ide navijati protiv drugih samo da ''on'' bude boljiIzvorno postao L.L.
, u ovom slucaju to je anja paerson, odnosno schild koja je uspjela NE pasti mada je bio onaj jedan trenutak kada se skoro prevrnula... ne znam, to mi je cisti primitivizam!
![]()
Naprave jednu sjajnu organizaciju ovog dogadaja i sve je fakat super, a onda se tu opet nadu pojedini primitivni navijaci koji svojim navijanjem jednim dijelom to pokvare...
Jbg, takav smo valjda narod...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Koliko se trudili da napravimo spektakl uvijek se nadje neke budale koje moraju usrati motku! Trazio sam po satelitu da vidim gdje se sve prenosi,dodjem do eurosporta i imam kaj vidjeti! Dva jebena provokatora u crnom i kapom sa ustaskim obiljezjima!I oni se zovu hrvatinama! Samo nas poseru pred svijetom!
Bookmarks