ne, nece ti staviti cisti firmware jel je brandiran na vodafone. mozes jedino kod nekog unlockera, ali onda gubis garancijuIzvorno postao marke
ovako, ispričavam se ako je ovo pitanje već bilo postavljeno, ali kupio sam k610i sa vodafone brandom, pa me zanima dali mogu tražiti u njihovom servisu da mi stave njegov čisti firmware, tj. da maknu sav vodafone iz firmwarea... to bi mi recimo omogućilo da nadograđujem softver od doma, pa me zanima jel to moguće?
ne, nece ti staviti cisti firmware jel je brandiran na vodafone. mozes jedino kod nekog unlockera, ali onda gubis garancijuIzvorno postao marke
iPhone 5s 16 GB
ni recimo u EM-u?
Jedino ak nekog tam jako dobro poznaš!!!al bi oni oderali i rođenog brata
![]()
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
U biti NE!Izvorno postao marke
Jedino ko što je Imatic rekao, da ga odneseš kod nekog privatnog unlocker-a...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
kolko će mi to naplatit unlocker? a recimo da još i otključam mobitel da mogu i tele2 karticu stavit? jel mogu uopće to za svoj mob napravit, jer nešto čitam da se k610i nemre otključat?
Mislim da je to do nekih 150Kn... sumnjam da je više...
Koliko mi je poznato, K610 bi se trebao moć otključati...
A vjerojatno bi ti trebala raditi i ta kartica od Tele2, kad ga otključaš...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
K610 se ne može otključat, kao ni V630, K800 i sl.Izvorno postao Ico
a jeli to za stalno ili će se u nekom skorijem roku moći otključati i taj mob?Izvorno postao Inovator
Box za customizaciju novih SE košta 2000 eura i samo za to služi tako da je to neisplativo.
Valjda samo dok se ne pojavi vise novih SE u upotrebi?
Naime u dogledno vrijeme planiram mozda isto nabaviti K610 iz T-Mobile, ali ga koristit za TELE2, pa bi bilo dobro da se da otkljucati.![]()
pa da, kod mene je ista situacija samo kaj sam ga ja kupio iz vipa... ništa, morat ću pronać neki vip broj za korištenje dok se ne omogući otključavanje ovog mobaIzvorno postao ravilov
čim bude moguće, obavijestit ću vas, jer je stvar vrlo velika, svi novi SE i neki modeli drugih marki su na DB2020 platformi. zasad mogu samo flashat i čitat user kod, od unlocka ništa. dotad, morate se strpitIzvorno postao marke
ima nacin da se stavi orginalni softver a da se ne izgubi garancija a taj je da odes kod sluzbenog servisera
Koji je sluzbeni servis...od t-mobajla..a koji od vipa tak da znam.di da ga odnesem na micanje vodafone ili t-comovog branda.....zavisi koji cu uzet.....preg oglasnika...a da ne gubim garanciju....![]()
Ili jednostavno mogu otic u electromagic....???
e Em-u ne miču vodafone soft to možete samo kod nekog unlockera preko burze ali gubite garanciju,nadam se da smo to riješili!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ko tu koga sad hebe....nis mi nije vise jasno....Izvorno postao S.Silva
![]()
ovaj je pitao zenu iz em-a......i sad mi nis nije jasno.....on kaze da ide...a ti kazes da nejde....mislim koji k...Izvorno postao Baba
![]()
on je reko ako staviš novi soft kod em-a znači stavit će ti novi ali će i dalje biti vodafone,a ja sam reko da oni ne stavljaju običan soft preko vodafonovog!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Bookmarks