1. i 3. neznam, tj nisam siguran...
2. bez obzira na to što si uzeo uređaj povoljnije, nakon 4 plaćena računa normalno pređeš na nižu tarifu...
Nazovi službu za korisnike i pitaj njih... oni će ti reć to za 1. i 3....![]()
ostalo mi je još 3 mj. do kraja pretplate i sad mogu uzeti uređaj neki jeftinije!e sad uzeo bi jedan uređaj na tarfii 300-Tih 300kn mi se počinje obračunavati nakon što ovaj ugovor prođe,jel tak?
2.znam da se može jednom ta tarifa smanjiti na jednu ispod nakon 4 plačena računa,e sad dali se to može iako sam kupio uređaj jeftinije?
3.ja plačam pretplatu prek racuna,cuo sam da to više nije moguce il da moram nekih 200kn platiti dodatno-ili trajni nalog preko tekuceg ili šta već...molim neka mi ovo neko objasni tko zna...hvala![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio smogovac : 22-10-2006 u 12:12
1. i 3. neznam, tj nisam siguran...
2. bez obzira na to što si uzeo uređaj povoljnije, nakon 4 plaćena računa normalno pređeš na nižu tarifu...
Nazovi službu za korisnike i pitaj njih... oni će ti reć to za 1. i 3....![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
hvala,nemrem ih nikak dobiti![]()
Kako nemožeš... ako si na pretplati, trebo bi ih dobiti bez problema...
Na Simpi je malo duže čekanje...![]()
Ma najbolje ti je da probaš sutra nazvat, ipak je Nedjelja, pa im se neda javljat...![]()
![]()
![]()
A ovo prvo i mene zanima... Ali mislim da bi ta 3 mjeseca trebao plaćati "novu" tarifu jer ugovor na recimo godinu dana potpisuješ ubiti 3 mjeseca unaprijed i onda ugovor valjda vrijedi od dana potpisivanja (znači 3 mjeseca prije)...
Al najsigurnije nazvati SZK ili otići u t-mob dućan...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
znači po tome, ja bi od idučeg mjeseca plačao npr 300kn i nakon 4 mj. se mogao prebaciti na 150..paše mi i to...još mi je žao kaj nemreš otiči u - sa +club bodovima(kao na vipu),ja ih imam nekih 7000,a treba mi 12000 bodova za onaj popust,bar mislim![]()
da ne otvaram novu temu pitat ću tu:
ovako,prešo sam sa vipa na t-mobile(ne pitajte zašto) i nakon 20 dana čekanja mi je došla poruka na onu vip karticu da je prelazak uspješno obavljen,ali mi vip kartica i dalje radi,znači mogu zvati i ostalo,a ona neaktivna koju sam dobio u t-mobilu kao zamjensku piše da je i dalje neaktivna a potrebna mi je zbog dekodiranog mobitela,pa sad dali se još to mora čekati da se aktivira ili što?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Kad si potpisivao prelazak moralo ti je tocno na jednom od papira pisati kada ce biti prelazak (datum i sat). Ako ti nije prebacen broj onda znaci da ti VIP nije odobrio prelazak (neplaceni racuni,...).Sada moras ponovo otici u t-mobile i pitati sto se desilo i vjerovatno ponoviti cijeli postupak :-(Izvorno postao S.Silva
imam na bonove karticu,i ništa ne dugujem,ali na onu vip karticu mi je došla poruka da je uspješno obavljeno a ova simpa je još neaktivirana,da možda moram odnest ovu vipovu tamo pa je oni zamijene za aktivnu simpu?
zna li neko?
Pa jesi li ih zvao...što su rekli?Izvorno postao S.Silva
pa nisam zvao,još ću čekati par dana!
A hebiga, imaš besplatni broj za informacije i mogu ti fino objasniti a ti od ljudi ovdje tražiš da nagađaju oko nečega što može biti kompjuterska greška.Izvorno postao S.Silva
Daj ih nazovi
evo sad mi je i vipova kartica gotova tj. ukinuli su je sad nemogu onu simpu i ovu vip koristiti?
Mora proci par sati prije nego ti Simpa proradi, ako ti ne proradi za 24h idi do t-mobile centra i pitaj!Izvorno postao S.Silva
Bookmarks