Standard za benchmarke medu PPC uredajima je SPB Benchmark, ako to nekoga zanima![]()
Mogli bi izvrtit neke testove pa napravit usporedbu uredjaja koje koriste forumashi![]()
Evo jedan bechmark program, pa izvrtite sve testove. Kad postate rezultate, navedite specifikacije uredjaja, napisite koje ste testove izvrtili i stavite screenshotove rezultata.
Bit ce zanimljivo vidjet koji ce uredjaj koliko bodova dobit u kojem testu![]()
Moj uredjaj trenutno nije kod mene, pa nemogu izvrtit nikakve testove, ali u utorak cu postat rezultate..
Standard za benchmarke medu PPC uredajima je SPB Benchmark, ako to nekoga zanima![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Mozemo odvrtit vise testova, naravno ak ima zainteresiranih...
Dobra ideja, ovdje na jednom mjestu mozemo vidjeti preformase razlicitih uredjaja! Evo, ja cu uloziti svojih 50 centi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Osnovne specifikacije uređaja (mojeg):
MDA III (HTC Blue Angel)
CPU: Intel PXA 263 @ 530 MHz
RAM: 128 Mb
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
Evo i rezultata mog uredjaja![]()
Specifikacije uredjaja su :
HTC TyTN ( Herm200 )
CPU: Samsung 400 MHz
RAM: 64 MB
Cudno, kad odvrtim File System Benchmark, dobijem 81.89 points, takodjer mi se zablokira gornja traka gdje je stat i X tak da nemogu uzet screenshot uopce, pomaze samo restart uredjaja..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bookmarks