Možeš postaviti vlastiti zvukIzvorno postao rapajic st
Meni bat. traje nekih 36 sati,ali puno razgovaram
Ja mu nisam našao manu zato ga i imam toliko dugo
..namjeravam kupiti se w810i i zanima me par stvari..
da li se moze za ton sms_a postaviti valstiti zvuk??
vidio sam da na k510 ide,ako se nisam prevario..dali je moguce to i na w810??
kako dugo vam trahje baterija?
ima li kakvu manu koja moze iritirati? znam da svaki ima neku,al dal ima bas nesto sto iritira(poput nekadasnjeg samsunga,nisi mogao ugasiti t9 zauvijek..)
hvala!!!
Možeš postaviti vlastiti zvukIzvorno postao rapajic st
Meni bat. traje nekih 36 sati,ali puno razgovaram
Ja mu nisam našao manu zato ga i imam toliko dugo
I feel the need -the need for speed!!!!!
hvala..to mi je ok da moze sms zvonit kako ja hocu..a za trajanje baterije opet nije toliko bitno,imam samsung d600 i jako puno razgovaram pa ga punim svaki dan skoro,dva najduze izdrzi..
posto cu ga uzet u vipu,moram provjeriti dal ima vodafone softvare..ako ima,jel taj softver jako los? koje su razlike i mane s obzirom na org. softver ?
i meni isto baterija izdrzi 2-3 dana sa dosta razgovora. Vodafone ti ima drugacije ikone i sve je nekako crvenijeIzvorno postao rapajic st
unutra i ne mozes praviti update softwarea preko interneta ako imas vodafone
iPhone 5s 16 GB
meni baterija traje oko 5 dana. ali ja ne razgovaram baš jako puno.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ako je vodafonov softver,sto je sa temama? navodno ako je t-mobile soft se mijenja samo pozadina,ne i ikone..a sa vodafonovim softom?? dali se moze nadograditi preko neta ako je vodafonov?
glupo bi bilo da odma moram soft mijenjat..a imao sam k700 sa vodafonovim softom,zivi uzas..los signal,pucanje veze,pola tema nije radilo,mp3 problem a kad sam ubacio se soft sve se promijenilo na bolje 200%..
Ja sam svoj SE w810i kupila u VIP-u,imam vodafone software,ne smeta mi,mogu stavljati teme i slike i igre koje zelim,i sve sljaka kao urica,nemam nikakve probleme.Baterija mi traje 3-4 dana.![]()
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
meni baterija traje 4 dana, a ponekad 2 dana jer sam previše igrao igrice....Ja imam SE K510i, može se postavit vlastiti zvuk za ton sms-a.![]()
Moze se, ali customizirani firmware obicno dosta kasni za "cistim".Izvorno postao rapajic st
![]()
a vodafonov zamijeniti "cistim" SE preko updatea ,tj. bez odlaska u servis?Izvorno postao ravilov
jedino preko wotan servera ili davinci clientaIzvorno postao rapajic st
iPhone 5s 16 GB
Ili odlaskom do lokalnog unlockera/flashera za SE.Izvorno postao imatic
U svakom slucaju placas neke pare.![]()
... i gubis garanacijuIzvorno postao ravilov
![]()
iPhone 5s 16 GB
a jel onda velika razlika izmedju ta dva softa? vodafon i cisti SE?
ako je razlika kao kod k700,onda bolje da odustanem,kod k700 me soft ubijao,kad sam stavio org, se mob je bio zakon
mene je ubijao taj crveni vodafone, zato sam isao da mi stave cisti. Ali sam ja imao mob kupljen u vipu koji nije zakljucan pa mi je stavljanje cistog islo pod garancijuIzvorno postao rapajic st
iPhone 5s 16 GB
..kupio ja se w810i i odlican je..zaista odlican..uzeo vip 50 pretplatu,ionako sam sa vipme trosio 150-200 kn..
ali upravo se dogodilo nesto sto me zbunilo.. skinuo neke wallpapers i stavio uh na mob su bluetothom..stavio ih u memoriju uredjaja..tada sam ih iso premjestat na karticu..u mapu u kojoj sam imao vec neke wallpapere..i sada imam u mapi samo ove nove, a stari netragom nestali.. zasto? zar su pobrisani? zna li itko objasnjenje?![]()
![]()
![]()
po meni nisi trebo uzeti brandirani, radje si trebo prko oglasnika piknuti....al to je samo moje misljenje, a ovak mob sam po sebi je predobar imao sam ga neko vrjeme ali me uzasni zivcirao taj vodafone softwear i cuo sam lose stvari o njemu pa sam ga prodao![]()
Jedno pitanje: da li se pri zvuku poruke nekako moze iskljuciti da se postepeno pojacava, posto uglavom stavljam kratke melodije, i dok se ona pojaca - kraj melodije?
Kada se Vodafone soft. preflashuje preko Davinci-ja, da li se moze vratiti na Vodafone ponovo (SEUS-om?), da se ne bi gubila garancija?![]()
|Think again.|
Ne moze. Kad stavis cisti firmware preko Wotana ili Davincija, od tog trenutka imas cisti flash i gotovo. SEUS onda takodjer trazi noviju verziju cistog firmwarea.Izvorno postao Flashy
Ako se zelis vratiti nazad na Vodafone, moras napraviti backup trenutnog (Vodafone) firmwarea sa mobitela, pa ga poslije po potrebi vratiti.
A za to se isto trebaju kupovati krediti na Davinci-ju i sl. ili se moze jednostavno backupovati sa necim obicnim besplatnim (FAR?)?Izvorno postao ravilov
Ne mislim to raditi, jer sam zadovoljan i ovim softom, vec me samo interesuje.
|Think again.|
To ti ne bi znao reci.Nisam nikad nista radio ni sa FAR-om ni sa Wotanom ili Davincijem.
mislim (nisam 100% siguran) da ti je isti postupak kao i kod debrandiranja. Kad ga hoces vratiti na Vodafone, kupis kredit i ako imaju preflashas ga u Vodafone firmware koji ima HR menu.
i da, ajmo se sad vratit na temu![]()
iPhone 5s 16 GB
Ok, povratak na temu...
Izvorno postao Flashy
|Think again.|
kod mene je stalno glasno, nema pojacavanja. jel ti mozda ukljuceno ono "postup no pojacavanje zvona"?
iPhone 5s 16 GB
Nije ti sam pobriso odi da ti prikaže i memory card i memoriju telefona pa onda uđi na slike i mora ti bit negdje
Bookmarks