stay online... cekamo
pozdrav Mobil forumu izravno sa konferencije u Münchenu.
telefoni su ludi. Nokia se nabrusila. trebali ste vidjet Vanjokija kada je iza njega bila slika svih predstavljenih telefona.
"to je slika koju navise volim, i koja konkurenciji bas ne daje puno proistora"
dobar grah daleko se čuje
stay online... cekamo
tu sam u internet cafeu i nedaju mi da uploadam slike.Sad je kratka pauza i u 15 sati nastavlja se dalje sa hrpom novosti.
ma slike vec imamo.... treba nam dokaz... tvoja slika i fon
nemogu slati slike jer pored mene stoje dva cuvara i gledaju sto pisem (sva sreca da neznaju hrvatski). nemogu ja sad uzet svoj kabel i nastekati se i slati vama 100 fotki
marko ima body guarde LOL, pa kaj nisi vec i ovak dovoljno opak
probao sam spojiti fotic ali nema drivera za njega pa nemogu uploadati slike, a nedaju da se napravi instalacija sw-a za Fuji odnosno cd-cigani su disable.
trazit cu da odnegdje posaljem na svoj site pa ti vlmr izcropaj i smanji slike i digni ih na forum. javit cu ti ako sto posaljem. idem trazit nekoga smartmedia adapter na pcmcia na kojem je pristekan w-lan od nokije.
zanimljivo je da Ansi Vanjoki nije htio komentirati Microsoftov OS za smartphone odnosno<dali bi ih to moglo ugroziti. Uz to i na pitanje o N-gage-u (igrajucoj konzolici) koliko joj dugo traju baterije odgovor nije htio dati i rekao da pricekamo do veljace sljedece godine kada ce se moci raspolagati sa full podacima.
zanimljivo da nam jos ne zele pokazati telefone koji funkcioniraju pa sam misljenja da su nam pokazivali dummije.
dvorana je genijalna i stvarno su odlicno organizirali citav projekt.
idem nesto gricnut i popit pa se vratim.#
moram ici zovu me....javim se cim stignem. Probat cu im popalit neki phone))))))
sifra 1000 maraka
bok rvati
Bookmarks