nisi napisao dal imaš reguliran vojni rok.
Šta znači ovo da i aktivno i pasivno govoriš Engleski?
srečno u traženju posla
Dakle, radi se o tome da lagano faks privodim kraju i tražim posao, po mogućnosti u struci. Ne znam jel ovo primjereno mjesto za to ovaj forum, ali situacija u našoj državi je takva da posao treba tražiti na svim mogućim mjestima (već se prijavljujem na razno razne tečajeve, bio sam i na MojPosao.net itd.), pa i ovdje na forumu![]()
Dakle, evo nekoliko podataka, pa ako netko zna kakvo slobodno radno mjesto, neka javi, bit ću mu doživotno zahvalan![]()
![]()
- rođen 08.06.1983.
- Ekonomski fakultet, smjer organizacija i management
- Upisao sam fakultet 2002 i namjeravam ga završiti najkasnije do ljeta sljedeće godine, nadam se i prije (imam još 2 ispita do kraja, dakle sve u roku)
- Prosjek ocjena mi je 4, dok na predmetima sa smjera imam uglavnom četvorke i petice
- nakon diplome namjeravam upisati magisterij (ako bude mogućnosti i sredstava, jer volje i motivacije imam)
- bio sam član Hrvatske Studentske Asocijacije (sudjelovao u organizaciji Dana Europske Unije 2005. godine na Ekonomskom fakultetu i organizaciji Brucošijade 2005. fodine u Bestu, te još nekoliko manjih projekata)
- od radnog iskustva imam mjesec dana rada u Raaberspedu (mađarska špedicijska firma koja pokriva tržište jugoistočne Europe) i nešto malo rada u PZ Autu u Velikoj Gorici
- od jezika aktivno i pasivno govorim engleski, te trenutno učim njemački 6.stupanj, a početkom sljedeće godine trebao bi ići polagati za međunarodni certifikat
- imam i vozačku dozvolu "B" kategorije, ak je i to negdje potrebno
Ovo nije nikakvo hvalisanje, nego ozbiljno tražim posao...
Unaprijed zahvaljujem na savjetima, prijedlozima i ponudama!!!![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
nisi napisao dal imaš reguliran vojni rok.
Šta znači ovo da i aktivno i pasivno govoriš Engleski?
srečno u traženju posla
da, nisi naveo ništa za vojni rok, a to je još možda najbitniji faktor da dobiješ posao. Ako nisi, moja preporuka je da to rješiš i da si miran, pa onda lagano naći neki dobar posao u struci....Izvorno postao dj_velja
![]()
ak se ne varam on je oslobođen vojske.......![]()
Zadnji uredio zerobravo : 22-11-2006 u 23:11
Sposoban sam za obavljajnje vojne obveze, ali to ću srediti do ljeta, odnosno oslobodit ću se jer imam mrene na oba oka, što mi s vremenom po malo povećava dioptriju, pa ću se nekak na to izvući. Ako to ne upali, imam još nekoliko načina, ali uglavnom, ne idem u vojsku![]()
Bom Chicka WahWah
Ostavio sam ti svoje brojeve na PM pa mi se javi,po mogučnosti sutra poslije 19.00.Možda nešto možemo riješiti
I feel the need -the need for speed!!!!!
pitat ću šefa jel mu treba![]()
Seriously?
daj meni nađi. ja sam isto zadnja godina ekonomijeIzvorno postao ledeni
![]()
Bookmarks