dakle, ovo se zove ideja! da se razmemo, grafički je plakat čisti trash, ali je utoliko genijalan kaj ovo nikad nitko ni imal muda napravit na ovaj način:
![]()
![]()
![]()
![]()
dakle, ovo se zove ideja! da se razmemo, grafički je plakat čisti trash, ali je utoliko genijalan kaj ovo nikad nitko ni imal muda napravit na ovaj način:
![]()
![]()
![]()
![]()
Stvarnokaj je - je. Bilo je vrijeme da se krene oštro
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Je, ideja je skroz dobra, ali bi mogla biti dvosjekli mač. Kad ih vidiš poljepljene po gradu, vizualno nam je svima poznat "Nacionalov" layout i tipografija, te se sigurno nećeš okrenuti za njim ili stati i pročitati, jer si navikao da oni u svakom broju na naslovnici imaju SENZACIONALNE naslove kojima su rijetko kome senzacionalni. Jedino ako se neće proširiti riječ o samom plakatu, pa će ljudi ipak obratiti pozornost.
ma ko još čita Nacional![]()
..slazem se.Zato mi valjda i nije tak senzacijonalisticki![]()
nacional rocks! ke vi znate...![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
@frish - vrijeme je brucošijada, oni kojima su interesantne će nanjušit, mislmi da nije bila ideja to.. nije to plakat za izbore da ga moraju skužit bakice s placa...
@bd - trash plakat, trash dizajn, trash novine, web(ote)a ne diraj![]()
Niste me skužili, ali nvm.
ja se slazem s tobom, preneupadljiv (ne znam kako to drugacije reci). Po meni se za plakat tako neke brucosijade ne bi trebalo uopce trebalo trudit, nije da ne valja, ali po meni to nije film, gdje tebe privlaci nesto vizualno, gdje stvaras predodžbu o radnji na osnovu plakata, dok te ovdje samo zanima, gdje, kada i tko nastupa... Zato sto se tice funkcionalnosti, puno su mi bolji plakati recimo od The Besta, koje sam ljepim btw!!! Ali ako gledamo samo izgled plakata, netko se potrudio sto je je...
![]()
cvita
Plakat je užas. Kao pripadnik tog kolektiva mogu izraziti svoje iskreno gnušanje
Volja je stvar jakih, a želja slabih.
Bookmarks