Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 12 od 12

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung SGH-D410

Imam problema sa ovim mobitelom. Uređaj je tvornički SIM free, dakle podržava sve mreže. Koristim T-mobile karticu u njemu. Jučer mi se mobitel slučajno ostao puniti duže nego inače, tj. možda 5 ili 6h se punio. Uključivši ga ponovno, nastali su problemi.
    Prepoznao mi je karticu normalno ali "Limited service". Imam stariji mobitel LG C3300 isto i testirao sam karticu u njemu - sve radi. Mislio sam da samsung ne valja. Testiram frendovu VIP karticu u samsungu,sve radi! Sad što bi mogao biti problem?
    Kad god stavim svoju T-mobile karticu u samsung, neće raditi kako treba. Jedva sam uspio zvati nekoga. Čak niti neće provjeriti stanje na računu. A onda odjednom opet hoće i tako. Motorola V300 mi je prije imala sličan problem.Nije mi valjda otišlo pojačalo za antenu?Ali opet mislim si kako ako vip-ova kartica normalno radi u mobitelu?Sve je radilo do jučer normalno. Mislio sam da je to možda zbog vađenja kartice van, da je izgrebana ili nešto jer mobitel nema onu kopču koja drži karticu nego pri svakom vađenju kartice zagrebe po metalnom dijelu čipa. Ali očito kartica radi. A mobitel kao da odjednom ne prima 098 mrežu...

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da li je moguće da je otišao firmware mobitela?Jer malo radi ok pa onda opet ne.To mi nije jasno.

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pošto mi nitko nije odgovorio na ove postove već duže vrijeme mislim da je problem sa mojim samsungom dotrajalo pojačalo za antenu.tako se i mom frendu dogodilo,isto to.malo ima malo nema signala. "limited service" ili ograničeno.ne mogu zvati nikoga neko vrijeme,onda odjednom hoće.isto tako i s porukama i provjerom stanja na računu.odjednom ne reagira pa malo da ,malo ne.mislim da je riknulo pojačalo za antenu.
    zanima me zna li itko kolika bi bila cijena zamjene pojačala za antenu u mobitelu samsung sgh-d410 ili općenito, da lli se to isplati mijenjati?
    Zadnji uredio artcore : 09-11-2006 u 11:53

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao artcore
    pošto mi nitko nije odgovorio na ove postove već duže vrijeme mislim da je problem sa mojim samsungom dotrajalo pojačalo za antenu.tako se i mom frendu dogodilo,isto to.malo ima malo nema signala. "limited service" ili ograničeno.ne mogu zvati nikoga neko vrijeme,onda odjednom hoće.isto tako i s porukama i provjerom stanja na računu.odjednom ne reagira pa malo da ,malo ne.mislim da je riknulo pojačalo za antenu.
    zanima me zna li itko kolika bi bila cijena zamjene pojačala za antenu u mobitelu samsung sgh-d410 ili općenito, da lli se to isplati mijenjati?

Btw. treba ti novi FW. D410 je imao los FW kad su izlazili... Posebno kad im se jos dodao strani T9 znalo se desavat da mob dobije komplikacije u resursama..

Moje misljenje je ako ti mob nije padao ili pao u vodu ili slicno onda mu treba novi FW....::!!!!!

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    u trenutnoj verziji softwarea moj d410 koristi t9 u porukama koji me nekad živcira ali navikao sam se da ga isključim na početku jer nema opcije za totalno isključenje.to im je propust kod tog modela. inače ne bih htio baciti mobitel ako se da popraviti. imam program optiflash za flashanje, samo nemam novi firmware i ne nađem ga baš na internetu. gdje bih mogao skinuti taj firmware?i novi software?i još jedan problem - nemam usb kabel, nadam se da nije preskup jer čuo sam da odgovara ovom modelu usb kabel za mnoge modele samsunga

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao artcore
    u trenutnoj verziji softwarea moj d410 koristi t9 u porukama koji me nekad živcira ali navikao sam se da ga isključim na početku jer nema opcije za totalno isključenje.to im je propust kod tog modela. inače ne bih htio baciti mobitel ako se da popraviti. imam program optiflash za flashanje, samo nemam novi firmware i ne nađem ga baš na internetu. gdje bih mogao skinuti taj firmware?i novi software?i još jedan problem - nemam usb kabel, nadam se da nije preskup jer čuo sam da odgovara ovom modelu usb kabel za mnoge modele samsunga
    Samo malo, idem provjerit koji kabel ti treba...pa ti javim...

Zatvorena tema

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove