dal igrate na mreži?
koje su vam najbolje igre za mrežu?....
dal igrate na mreži?
koje su vam najbolje igre za mrežu?....
u skoli unreal tournament u LAN-u. a doma posto bas nemam jak komp igram takoder UT na mrezi. jednostavno mi je dobar radi i jos je uvijek zabavan. quake 3 arena mi ima dosadna i glupa oruzja
ja sam visio na conter strajku, ali sad mi se nesto ohladilo ...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
sve što je dobro brzo prođe. jel tak p4e
meni su na mreži nekak najbolje strategije, a najbolje je kad odem do frenda pa odigramo dobar stari worcraft 2.
prije sam imao neke brojeve nekih servera za UT ali sam ih pogubio, sad igram sam u školi prek LAN-a
ak mislis na brojeve hrvtskih ut klanova onda potrazi na google
ajd dajte bubnite neki server za unreal tournament pa da se nađemo na netu
ja sam nekad igrao na mrezi sad ne, a i ne isplati se ako nemas dsl....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ne. bas bi mogli jednu vecer se dogovorit da se oni koji su zainteresirani nademo na partiji ut-a
mislim da misli na netu...ccc...ajde jednu večer...za ut veza od 56kb nije prespora
sasvim dovoljna bila bi pozeljna 64kb ali ok. danas bi mogao skoknut do frenda po igricu. i jos jedna obavijest. da se na mrezu ne moze bez novog epicovog patcha v436 ili nesluzbenog v451, znaci da se patch mora obavezno skinuti i instalirati u protivnom nista. skinite ga s www.planetunreal.com ili www.unrealtournament.com
taj patch imam još uhuhu....ajd recite server
Zadnji uredio kinfa : 20-08-2004 u 17:47
super. mogli bi sutra ako se svi jave da su spremni. izjasnite se kaj hocete: deatmatch, team deatmatch, capture the flag, domination
capture the flag - the face....ili bilo koji nivo al da je capture flag....može i deathmatch
meni je ethernal cave odlican, the face moze proc
može i ethernal caveajdemo se nać večeras onda
Ja sam za, samo recite kad i kako!
Meni je najbolji deck 16.
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
evo ajde večeras u 20h budite online....budem pokušao iskopat neki server za patch 436...ak neko zna nek napiše da ja ne moram tražit....
budem poslije napisao kak ući na server za one koji ne znaju
sori decki. sjebo me neki spy prog. tak da mi je komp bio u defektu, sad samk sve slozio. moze veceras u 20h. javi kinfa na kojem smo serveru
ajd bećari....idemo na deck 16....
adresa je servera unreal://195.34.31.51:6666
evo gdje upisat to...
odete u multiplayer ---> open location, (upiši unreal://195.34.31.51:6666), onda će ti on se povezat sa serverom i skidati neke gluposti koje se moraju skinut (ne prekidat) koje su veličine 332kb (nisam siguran da će i vama toliko skidat), nakon što skine prebaci vas automatski u igru
i ja bi se igrao svama ali nemam UT.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks