I. Predlažem da ovo postane sticky tema za sve buduće korisnike MDA Compacta koji se žele riješiti T-mobile izgleda
II. Ima više naćina da se to napravi pa ako ja nešto zaboravim neka me netko slobodno nadopuni
1. način je: Napravi se update ROMa s WWE OSom - no onda se moraju ručno ubacivati postavke za T-mobile HR, MMS, WAP i Internet...(UPOZORENJE: Ako ovo radite dok vam je uređaj pod garancijom, gubite garanciju) Link1, Link2
2. način je: Napravi se hard reset, a kada nakon izabiranja vremenske zone piše tap screen odmah nakon toga napraviš soft reset . Sad se mogu birati ručno koje CABove instalirati, a koje ne. Ne želi se instalirati IntelliDialer_T-mobile_WWE_RC10.CAB i Phone T-mobile customizaciju i još T-mobile UI customizaciju za today screen, nove ikonice u start izborniku, today T-mobile plugin... Link1, Link2,
3. način je: Najelegantniji način - instalira se iz WWE ExtROMa dva CABa - za unos i za telefon - i to je to! Promijeni se još Today tema i isključi prikazivanje T-mobile plugina na glavnom zaslonu i ima se novi mobač!
Kao na slikama u temi MDA compact.(To neka objasni mach1 jer niti ja neznam koja su to 2 caba)
4. način je: Kaj se tice maske; mozes staviti neku naljepnicu gore(na maski se može logo izbrisati laganim trljanjem kocke šećera, ljudi na forumima su to radili i kažu da ne ostavlja nikakve ogrebotine na masci uređaja)
Kaj se tice boot screen-a; trebas imati boot image tool (ja koristim Madkat) koji ce konvertirati neku sliku (po zelji) u boot screen sliku sa .nb extenzijom (kopiras ju u Windows folder); i tad se na PPC-u pokrene druga stvar koja ti treba, kod mene se file zove "MDA3_bootimage_changer2.cab"; taj instalacijski cab file moras pokrenuti svaki put kad stavis novu .nb sliku u Windows folder, zatim resetiras stroj i imas novi boot screen! Link1
Dialer screen se mjenja puno jednostavnije: samo iskopiras file-ove zeljenog skina u Windows folder, i to je to!
Link1 ( tu se nalaze graphite i original skin sve piše u readme.txt ).
Phone Pad( IntelliPad ) se mjenja isto kao i Dialer screen ( tu se nalaze graphite i original skin sve piše u readme.txt ) Link2
Teme( ako tko hoće znati kako se instaliraju ) Link1
Mjenjanje logo-a na dialer screenu(logo u gornjem-desnom kutu): potrebno je imati sliku dimenzija 120x20. Tu sliku treba preimenovati u carrierlogo.gif i kopirati je u Windows folder na Compactu.
Evo link nekih slika: Link1
To je to! za sada ovo je uz veliku pomoć mach1 i Slawexa kojima puno zahvaljujem na pomoći i ako ima nešto neka me samo nadopune.
Neke stvari jesu jednostavne ali ima ljudi koji to neznaju
Mislim da je ovo ok za netkoga tko još nije držao MDA Compact u rukama niti ga vidio uživo.
Svaka je pomoć dobrodošla zato ako još netko zna neke trikove oko ove teme neka samo piše. I zahvale machu1 i slawexu(koji su me natjerali da searcham po forumima do ranih jutarnjih sati da nešto sam naučim, i vidite isplatilo se) jer bez njih niti nebi otvotio ovaj thread

) jer bez njih niti nebi otvotio ovaj thread
Odgovori uz citat
koji da stavim rom na mobitel(koji je najbolji) gde da ga skinem..i kak da ga denem 
Bookmarks